18.11.16

Міністр інфраструктури Омелян таке саме брехло, як і гендиректор Укрпошти Смілянський

Глава Мінінфраструктури Володимир Омелян пояснив високі зарплати голів держпідприємств. Спілкувався з міністром телеканал "112 Україна".

"Кандидатура Смілянського поки у мене не викликає питань.  У перший день свого призначення він надав план дій і своє бачення, яке ми зараз узгоджуємо всередині міністерства. У нього є чітка команда, з якою він хоче працювати, і їхнє корупційне минуле не викликає ніяких підозр, тобто ці люди нічого не зробили, ми перевіряємо по всім можливим каналам. Тому, я сподіваюся, він буде ефективним менеджером. Проте людський фактор ніхто не виключає. Люди завжди готові принести сюрпризи. Сподіваюся, у нього їх не буде", - зазначив міністр.
Ігор Смілянський заступив на посаду гендиректора Укрпошти 1 липня 2016 року, і, за словами Омеляна, того ж дня подав до Мінінфраструктури план дій і своє бачення. Невже, в міністерстві досі узгоджують цей план? Півроку?

Без сумнівів, того плану і бачення немає в природі, особливо зважаючи на те, що за цей час Смілянський без плану довів підприємство до жалюгідного стану - з його дій видно що жодного плану в нього немає. Більше за те: він систематично не виконує чинний Стратегічний план розвитку УДППЗ «Укрпошта» до 2020 року, затверджений наказом Мінінфраструктури №190 25 травня 2016 року, за місяць до того, як Смілянський заступив на посаду.


Читайте: 150 днів ганьби Ігоря Смілянського