15.11.16

Гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський має бути звільнений – поштовики України

Гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський має бути звільнений – поштовики України

http://politiko.ua/blogpost140253

Спілка поштовиків України розповсюдила звернення до ЗМІ та громадськості, в якому наводяться факти систематичного невиконання зобов'язань та інших умов, визначених контрактом з гендиректором Укрпошти Ігорем Смілянським. Зокрема, неналежне виконання ним взятих на себе під час укладення контракту обов'язків  полягає у наступному: він не виконав Наказ Мінінфраструктури №190 від 25.05.2016, не зумів закінчити корпоратизацію УДППЗ «Укрпошта» у ІV кварталі 2016 року, не виконує фінансовий план, а також двічі притягувався до адміністративної відповідальності за неподання фінансової звітності за І півріччя та ІІІ квартал 2016 року.
Поштовики повідомляють, що збитки підприємства у ІІІ кв. 2016 р. становлять 8.2 млн. грн., хоча перед приходом І. Смілянського Укрпошта закінчила І півріччя 2016 р. з прибутком 19 млн. грн. В зверненні говориться про різке погіршення практично всіх показників діяльності Укрпошти, через те, що малопрофесійна команда керівників, яка отримує величезні зарплати, внесла в управління підприємством суцільний хаос.
Поштовики вважають, що існує чимало підстав для дострокового припинення (розірвання) контракту з гендиректором Укрпошти Ігорем Смілянським і просять допомогти врятувати держпідприємство від неминучого банкрутства та подальшої приватизації за схемою Укртелекому.
Почтовики заявляют об основаниях для разрывания контракта с получающим треть миллиона Смелянским
http://oligarh.org.ua/node/3653

Омелян наконец понял, что сколько Смилянскому не плати - хорошим руководителем он не станет: Висока зарплата менеджера не дає очікуваного результату - Омелян
В Укрпочте будет кадровая война: Народные приметы не врут