15.09.24

Керри Болтон. ЛЕВЫЕ ПСИХОПАТЫ

От якобинцев до Движения «Оккупай»

The Psychotic Left by Kerry Bolton

The Psychotic Left by Kerry Bolton

 

Чтение «Левых психопатов» Керри Болтона откроет глаза многим. Воображаемые репрессивные неврозы правых блекнут в сравнении с эгоистичной, порочной паранойей левых (чему порой помогает употребление наркотиков и доказанное повреждение головного мозга). Почему правые не смогли предотвратить рост социалистических государств по всему Западу с их политикой заполнения себя иммигрантами из Третьего мира, чтобы восполнить свою собственную неспособность обучить свою молодежь до максимума (согласно их способностям)? Вероятно, уважающие семью китайцы сметут все перед собой, поскольку Запад падет под ношей тех смешных трудностей, которые левые психопаты помогли навесить на него. Чтение данной книги не только доставит читателю удовольствие, но и поможет пересмотреть прежние взгляды. Это новый шанс воспринять то, что Айзенк впервые начал объяснять в академическом ключе в 1954 году.

Доктор Крис Брэнд. Кафедра психологии,
Эдинбургский университет (1970-1997)

13.09.24

Как Минин продал московитов в рабство чтобы сформировать для Пожарского ополчение

«В 1612 году, когда Кузьма Минин собирал ополчение, чтобы выбить поляков из Москвы, он продал часть населения Нижнего Новгорода в рабство и на эти деньги сформировал для князя Пожарского ополчение». — Ю. С. Пивоваров, историк


Про резерви оподаткування: ось вам ще один внутрішній податковий офшор

Патріотизм – це сплата податків. Але для цього, податкова система має бути справедливою.

Якщо вже говоримо про резерви оподаткування, то вам ще один внутрішній податковий офшор.

Нульова ставка податку на прибуток за ОВДП. А прибутки там великі.

Необхідність нульової ставки прикривають турботою про простих українців: мовляв, щоби стимулювати купівлю ними держоблігацій.

Втім прості українці купили облігацій лише на пару десятків ярдів у гривні.

Вони далеко не головні гравці та бенефіціари цього ринку.

Натомість ОВДП активно використовуються елітами для легалізації капіталу, пасивного заробітку та відмивання грошей, у тому числі й одержаних корупційним шляхом.

Безперечно, хочете каламутити - каламутьте. Але сплачуйте з кожної мутки податки.
Навіть НБУ колись описував модель мультичастотних операцій із ОВДП для легалізації капіталу та відмиву.

У багатьох політиків електронні декларації забиті ОВДП.
Нині це ще й модно прикривати патріотизмом.

Тільки патріотизм - це не віддалення грошей державі під добрий відсоток, коли на донати прямує "скільки не шкода".

Патріотизм – це сплата податків. Але для цього, податкова система має бути справедливою.

А не така як зараз, коли прибиральниця платить зі своєї зарплати 19,5% податку, середній клас – 19,5% із доходів за депозитом у банку, а фінспекуль – 0% із доходів за ОВДП.

«Вакханалія шакалів» або чому Наглядові ради на держпідприємствах мають бути ліквідовані

Прийшла інформація, що нововідставленому Кудрицькому виписали 40 мільйонів гривень премії. Зробила такий прощальний реверанс «незалежна» Наглядова рада, яка нещодавно гучно грюкала дверима і розповідала, що на них здійснюється якийсь політичний тиск. Я вважаю, що з цією п’янкою потрібно закінчувати. На стратегічних підприємствах не може бути ніяких Наглядових рад. 

По-перше. Члени Наглядової ради – це зазвичай представники акціонерів якогось Акціонерного товариства. В даному випадку, власником підприємства є держава і ніяких інших представників акціонерів там бути не може. 

По-друге. Важливим питанням є наявність іноземців в Наглядових радах держпідприємств, які не гребучи тим, що в країні йде війна, отримують багатотисячні виплати й при цьому цинічно розповідають про свою «незалежність». Ніякої ефективності в цьому немає. Вони мають бути викинуті. Це просто шакали і гієни, які розповідають про те, як важко працюють. Цей ресурс маю бути спрямований на виробництво зброї.

В епоху інформаційних воєн важливим є застосування сократівської процедури

В епоху інформаційних воєн важливим є застосування критичного мислення, зокрема, т.з. "сократичної процедури" або сократівський метод.

Метод Сократа також відомий як метод Еленха, еленктичний метод або сократівські дебати.

Ось він:
1. Чи інформація, яку ви отримали, має підтвердження/докази? Якщо ні, можна вважати її брехнею.
2. Якщо є докази, то чи ці докази є валідними/верифікованими/правдивими? Якщо ні, то можна вважати брехнею.
3. А чи насправді "проблема" не є надуманою/нав'язаною?
4. Якщо ви дійшли до цього кроку, варто подивитися на проблему очима опонентів інформації та оцінити їх аргументи.
5. Які наслідки прийняття інформації, як правдивої, і взяття її в роботу? В українському варіанті - це питання "і шо?"

10.09.24

Недостаток сну прискорює старіння, — дослідження

Неврологи попереджають, що якщо мало спати, порушиться серцевий ритм, почне пустувати тиск, з'явиться дратівливість, депресія та погіршиться травлення.

Також при недосипанні посилюється секреція гормону стресу кортизолу, яка за ланцюговою реакцією викликає інші патологічні порушення.

Для якісного відновлення організму потрібно щонайменше 7 годин сну щодня.

07.09.24

«Загадка» гунів: історична правда українців незручна для всіх



Одним із найзагадковіших періодів української історії є епоха, коли на неозорих просторах України проживав гордий народ, який європейські історики дружно назвали гунами. Цей період є доступним для об’єктивного дослідження, але він став одним із найбільш сфальсифікованих і міфологізованих в світовій історії.
Якби ці події відбувалися на просторах Московії чи Німеччини, то, без сумніву, усе було б зрозумілим. А гунський період став би об’єктом гордості московитів, чи німців. Однак, центром і генератором неймовірних за своєю величчю та драматичністю подій V ст. стала саме Україна, а головною діючою особою - український народ.

Об’єктивний історичний аналіз і сумлінне дослідження першоджерел призвели б до переосмислення багатьох історичних процесів, а також перекреслили б багато міфів. Довелося б визнати, що у V ст. українці створили могутню імперію скіфів, яка поставила на коліна Римську імперію. А це назавжди поховало би міф про слабкість українців та їхню споконвічну бездержавність.
Ця правда незручна для німців, котрі завжди вважали слов’ян неповноцінними. А в часи Великої Скіфії німці навіть ще власної держави не мали. Ця ж правда незручна і для московитів. Адже спростовується ціла низка міфів, які Московія сама собі вигадала. Наприклад, про вищість і першість «великоросів» серед слов’янського світу, про неможливість існування будь-якої державності на території України у період до Київської Русі, про залежність «малоросів» від Росії у силу їхньої неспроможності створити власну державу тощо.

06.09.24

Звідки пішла назва "Русь"

Етнонім "Русь" походить від кельтських племен "Rutheni", яких давні римляни називали галами. Вони перебували в Галичині з VI cт. до н.е. і залишили на наших теренах історичні топоніми - Галіція, Галичина, давня столиця Галич, державний герб "Галка". Галичани-автохтони до кінця ХІХ ст. називали себе русинами і руснаками, а європейці - рутенцями. Європейська назва країни "Рутенія" від народу-рутенців трансформувалась в українську країну "Русь" від народу русинів, руснаків, русів, русичів.

Рада призначила міністрів-кримінальників

У зв’язку з призначенням 5 вересня 2024 року Ольги Стефанішиної міністром юстиції, нагадую, що 3 жовтня 2024 року о 08:30 у Вищому антикорупційному суді відбудеться наступне засідання в кримінальному провадженні по обвинуваченню, зокрема, Стефанішиної в розкраданні коштів державного бюджету шляхом зловживання службовим становищем. Згідно з фабулою справи, Стефанішина за часи президента Януковича, працюючи в Міністерстві юстиції України під орудою Олени Лукаш, була причетна до організації тендеру на проведення трьох порівняльних «досліджень» українського законодавства з європейським. Вартість однієї сторінки «дослідження» коштувала від 1400 до 4500 грн (у цінах 2010 року), а якість була приблизно такою ж, як дисертація нинішнього міністра освіти Лісового. У зв’язку з цим Ользі Стефанішиній ще в 2019 році було повідомлено про підозру, торік справа направлена до суду.

Також нагадую, що, окрім Стефанішиної, міністром був призначений ще один кримінальник – Матвій Бідний, який у бутність директором департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту Міністерства молоді та спорту України обклав спортсменів грошовими поборами, знищив військово-прикладні види спорту, заборонив заходи з підготовки молоді до служби в Збройних Силах України та влаштував розкрадання коштів державного бюджету через ТОВ «Атлетика ВІВА», що належала брату тодішнього першого заступника міністра Гоцула. Під час розслідування кримінального провадження №42018000000000627 від 16.03.2018 у Бідного були проведені обшуки, у ході яких вилучені документи, які свідчили про масштаб розкрадань (я, до речі, неодноразово коментував цю справу по телебаченню). Від тюремної камери нинішнього міністра молоді та спорту врятували прокурор міста Києва Говда та керівник Головного підрозділу детективів НАБУ Калужинський.

Також нагадую, що в червні 2023 року був арештований тесть Бідного – колишній народний депутат від Партії Регіонів Григорій Дашутін, який співпрацював з військово-промисловим комплексом Росії. Наразі тестю міністра оголошено про підозру в створенні злочинної організації та пособництві державі-агресору. У справі також проходить дружина Бідного.

Разом до перемоги!

Володимир Бойко

05.09.24

У Києві колись була своя "Швейцарія"

Історичне фото "Київської Швейцарії" від 1904 року

120 років тому у Києві була місцевість, яку містяни називали "Київською Швейцарією". Насолодитися її краєвидами можна було тільки в літню пору року під час трамвайних поїздок.

Маршрут трамвая пролягав Реп'яховим Яром та районом нинішнього Подільського узвозу, вже тоді ця місцевість мала назву "Київська Швейцарія" через неймовірні краєвиди, що відкривалися перед містянами. Маршрут проходив через горбисту місцевість на правому березі Києва - звивиста річка, високі пагорби, унікальна природа, круті підйоми та спуски – усе це вражало подорожуючих своєю красою.

Трамвайна лінія на цьому маршруті була споруджена у 1904-1906 роках, вона з’єднувала тодішню Кирилівську площу (зараз це неподалік від стадіону "Спартак") із районом Лук’янівки та проходила через Врубелівський узвіз і вулиці Макарівську, Нагірну, Овруцьку.

По маршруту "Київської Швейцарії" слідували два номери трамваїв – 12 і 18 - тільки у літній період. Через надто круті підйоми та спуски у зимовий період трамваї ішли в об’їзд через частину сучасної вулиці Глибочицької.

04.09.24

Московська патріархія - є огидним породженням радянської влади

московська патріархія ідейно з'явилася на світ після Декларації митрополита Сергія (Страгородського) 1927 року та легально існує після особистого дозволу Сталіна з 4 вересня 1943 року та влаштованого НКВД «собору» з призначенням митрополита Сергія в «патріархи московські».

московська патріархія - є огидним породженням радянської влади, «архієреї» і «священики» якої перебували на службі ГПУ/НКВД/КГБ, відкривали таємницю сповіді, і без сумніву також в даний час перебувають на службі ФСБ росії.

Дореволюційна Церква мала назву «Православная Кафолическая Греко-Российская Церковь».
Жодної рпц чи московської патріархії не існувало, а її керівництво має таке ж відношення до тієї Церкви, як радянська комуністична влада до царської влади.
Все це було створено у вересні 1943 року.

А «визнання сатанинської влади комуністів, як влади даної Богом, благословення богоборчої влади та співпраця з нею, безсоромна брехня, ніби гонінь на віруючих і на Церкву Христову не було, зрада і віддання на муки і смерть християн православних не згідних з усією цією брехнею, зведення наклепів на них, як на злочинців та таврування їх як ворогів народу, називається єрессю сергіанства»...


Екснардепа Бляхера-Березу зловили на брехні: втік за кордон, а робить вигляд, що в Україні

Борислав Бляхер-Береза

Виїхавши за кордон ще у березні, екснардеп Борислав Бляхер-Береза вже пів року робить вигляд, що живе в Україні і розказує у своїх соцмережах, як правильно воювати. Коли журналісти почали вимагати від Берези доказів, що він в Україні, екснардеп не зміг їх надати. Спочатку спробував виправдатися, опублікувавши своє нібито свіже фото біля таблички Дніпровського ТЦК у Києві, але дуже швидко видалив його.

А згодом опублікував фото у військовій формі з автоматом і підписом, що «1 вересня в житті було й таке». Але уважні читачі знову спіймали його на брехні: звернули увагу, що на фото тюльпани і нарциси, які у вересні не цвітуть.

За даними джерел, Бляхер-Береза та його родина можуть зараз мешкати в Ізраїлі. Адже екснардеп, окрім українського, має ще й ізраїльський паспорт (№ 5341016, виданий у березні 1993 року у Хайфі).



Також відомо як родина Бляхера-Берези виїжджала з України під час війни: у червні 2022-го виїхав його 20-річний старший син. У цей же день іншим авто виїжджала за кордон матір Берези, в 2023 році – втекла дружина (на неї, до речі, оформлено купу майна), а в 2024-му – сам Береза та ще один його син. Але якщо Борислав має намір балотуватися до парламенту знову, у нього залишається близько 30 днів, щоб повернутися в Україну.

Нагадаємо, у 2022 році екснардеп відмовився підписувати повістку і переховувався у жіночому монастирі. За даними ЗМІ, Береза входить до так званого пулу блогерів експрезидента Петра Порошенка, чиї діти і навіть адвокати також переховуються від служби в армії.

БРАВО, КЛАВДІЯ ПЕТРІВНА!)))

Ну, друзі, тепер, здається, я чув усе і мене в цьому житті нічим не здивуєш.)))

Я прослухав пісні Клавдії Петрівни. Деякі треки навіть по кілька разів!
Ні, вибачаюся, я не прослухав, а уважно промоніторив ці треки, бо слухання - це щось інше: це цікавість, відкриття чогось справді нового, насолода від процесу…
Але тут ідеться про зовсім інші речі. Втім, усе по порядку.

Нещодавно мені на сторінці залишив допис один молодий режисер - палкий прихильник постмодернізму. Він написав буквально таке: «Ви навіть не зрозуміли, що ми вступили в епоху постмодернізму. Постмодернізм - це культурна епоха, коли люди зрозуміли, що розвиватись більше нікуди - епоха геніїв і титанів позаду. Усе вже написано, зіграно і сказано до нас. А нам лишається тільки зібрати весь цей ваш хлам докупи, винести на смітник, облити бензином і спалити! Спалити всіх ваших авторитетів, всі ваші зразки для наслідування, всіх геніїв і провидців…
І коли все згорить дотла, то на цьому всесвітньому попелищі ми, постмодерністи, все почнем з нуля, з самого початку…ʼ

Гадаю, досить цієї цитати. А тепер декілька спостережень, відштовхуючись від сказаного.

03.09.24

«Оземпік» та його аналоги продовжують життя, — дослідження

Вчені з'ясували, що препарати із семаглутидом, які використовують для зниження ваги, уповільнюють процес старіння.

У ході дослідження, яке проходило в США упродовж трьох років, 17600 пацієнтів з ожирінням віком від 45 років отримували семаглутид, або плацебо.

Ті хто приймав препарат рідше вмирали від усіх захворювань, включаючи серцево-судинні та Covid-19. Семаглутид також знижував рівень запальних процесів в організмі людини незалежно від того, худла вона чи ні.

01.09.24

Кіперман "вирішує" свої проблеми

Після невдалої спроби у червні підкупити співробітників НАБУ та САП через адвоката з фірми Найєма "Міллер" Олексія Носова, Кіперман, як стверджують, зміг "вирішити" свої проблеми через іншого посередника

Йдеться про адвоката та друга колишнього голови САП Холодницького Богдана Якимця. За даними журналістів, Якимець міг виступати інформаційним посередником між офісом Коломойського та САП у справі ПриватБанку.

Кіперман розповідає своєму оточенню, що долю справ уже вирішено. Проте варто зазначити, що пан Якимець має погану репутацію "кур'єра" між підозрюваними та правоохоронцями. Про наслідки, в тому числі кримінальні, варто задуматися як самому Якимцю, так і державним службовцям, яким він передає "подяки".

Також нагадаємо, що партнеру Коломойського Михайлу Кіперману пред'явлено підозру у справі про присвоєння електроенергії "Укренерго" та заподіяння збитків у розмірі 716 мільйонів гривень. З січня 2024 року Кіпермана оголошено в розшук. За інформацією ЗМІ Кіперман залишив Україну 25 лютого 2022 року, зараз він ховається в Женеві.