04.09.24

Московська патріархія - є огидним породженням радянської влади

московська патріархія ідейно з'явилася на світ після Декларації митрополита Сергія (Страгородського) 1927 року та легально існує після особистого дозволу Сталіна з 4 вересня 1943 року та влаштованого НКВД «собору» з призначенням митрополита Сергія в «патріархи московські».

московська патріархія - є огидним породженням радянської влади, «архієреї» і «священики» якої перебували на службі ГПУ/НКВД/КГБ, відкривали таємницю сповіді, і без сумніву також в даний час перебувають на службі ФСБ росії.

Дореволюційна Церква мала назву «Православная Кафолическая Греко-Российская Церковь».
Жодної рпц чи московської патріархії не існувало, а її керівництво має таке ж відношення до тієї Церкви, як радянська комуністична влада до царської влади.
Все це було створено у вересні 1943 року.

А «визнання сатанинської влади комуністів, як влади даної Богом, благословення богоборчої влади та співпраця з нею, безсоромна брехня, ніби гонінь на віруючих і на Церкву Христову не було, зрада і віддання на муки і смерть християн православних не згідних з усією цією брехнею, зведення наклепів на них, як на злочинців та таврування їх як ворогів народу, називається єрессю сергіанства»...