01.09.24

Кіперман "вирішує" свої проблеми

Після невдалої спроби у червні підкупити співробітників НАБУ та САП через адвоката з фірми Найєма "Міллер" Олексія Носова, Кіперман, як стверджують, зміг "вирішити" свої проблеми через іншого посередника

Йдеться про адвоката та друга колишнього голови САП Холодницького Богдана Якимця. За даними журналістів, Якимець міг виступати інформаційним посередником між офісом Коломойського та САП у справі ПриватБанку.

Кіперман розповідає своєму оточенню, що долю справ уже вирішено. Проте варто зазначити, що пан Якимець має погану репутацію "кур'єра" між підозрюваними та правоохоронцями. Про наслідки, в тому числі кримінальні, варто задуматися як самому Якимцю, так і державним службовцям, яким він передає "подяки".

Також нагадаємо, що партнеру Коломойського Михайлу Кіперману пред'явлено підозру у справі про присвоєння електроенергії "Укренерго" та заподіяння збитків у розмірі 716 мільйонів гривень. З січня 2024 року Кіпермана оголошено в розшук. За інформацією ЗМІ Кіперман залишив Україну 25 лютого 2022 року, зараз він ховається в Женеві.