08.07.24

Всі президенти США керовані з одного центру

Про Трампа, США і призначуваність ВСІХ президентів Америки, принаймні після Лінкольна (навіть Д.Кеннеді, якій після призначення сіоном - лише пішов проти них, за що швидко поплатився). 

З низки відкритих джерел вже повністю відомо - США засновувалося, себто виборювало свою примарну незалежність щоб стати світовим бастіоном сіону на гроші талмудистів, через паризький і інші філії клану Ротшильдів, відомо що перед американською революцією Беня Франклін плавав у Париж - де отримав велику мзду-допомогу від Ротшильдів - авжеж за це незабаром буде платити Америка, ПЛАТИТИ ДО СЬОГОДЕННЯ!

США, вже більше ніж 100 років поспіль є фактичною СВІТОВОЮ БАЗОЮ, ОПОРОЮ, І ОПЛОТОМ синедріону. Саме звідти - вони валили-демонтовували своє інше дітище СССР, щоб потім їм же було легше грабувати вже по одинці квазі-незалежні республіки - із США ж вони призначали і нав'язували в усіх ключових республіках колишнього вже ссср - своїх ставлеників-маріонеток, спочатку масонів, а після вже безпосередньо відданих їм сіоністів.

Відомо - кожного президента США призначають, призначає ще кандидатів саме синедріон. І це абсолютно не дивно - США за важливістю це своєрідний "блок живлення" в світовому "системнику/сервері" сіона - саме США розподіляють і підживлюють ВСЮ НЕГАТИВНО-ПАРАЗИТАРНУ енергію сіона в світі - змінюючи і ставлячи силами США і їхніх сателітів керівництва різних країн, проштовхуючи різні вигідні для талмудо-глобалістів закони тощо.

Також саме США з їхніми силами - є блоком безпеки сьогоднішньої злочинної діяльності сіону - це до речі і є відповіддю, чому вони не надали і не нададуть потрібної кількості і якості зброї закривавленій Україні, поки не зміниться вся система влади в США, себто не зникне неофіційне лобі в США.

Отже - чи міг би на сьогоднішній день ще на жаль всесильний сіон хоч раз ПРОГАВИТИ призначення не вигідного для них кандидата, наприклад перший строк Трампа - В НАЙБІЛЬШ КЛЮЧОВІЙ І ПОКИ ЩО ЖИТТЄВО НАЙВАЖЛИВІШІЙ ДЛЯ НИХ КРАЇНІ?! Авжеж ні - ЖОДНИМ ЧИНОМ, бо те, що США управляє абсолютно їхній призначенець - залежить не тільки безпека всіх награбованих ними сотень трильйонів грошей в золоті і інших драг.металів - але і власна їхня безпека і життя, тому той, хто пише що Трамп хоч трохи незалежний, що Трамп хоч трохи буде вигідний для України - ЦЕ АБО ДИЛЕТАНТИ, АБО ТАКІ ЛЮДИ, ЯКІ НАВМИСНО БРЕШУТЬ - І ЦЕ ОСТАННЄ, СКОРІШЕ І ЧАСТІШЕ ВСЬОГО.

Я якось повторюючи за деякими іншими людьми - назвав Трампа непередбаченим, але я в цьому помилився, в політиці такого неймовірно важливого для планетарної безпеки і долі рівня - НЕПЕРЕДБАЧУВАНИХ ПРЕЗИДЕНТІВ США - ПОЯВА НЕ МОЖЛИВА, ВСІ ВОНИ КЕРОВАНІ З ОДНОГО ЦЕНТРУ. 


Що ж робити і як всьому цьому дати раду і протистояти - авжеж складати руки і чекати поки за нас, людство - все зробить Бог - це і потрібно старозавітним сектантам та сценаристам, щоб людство бездіяло. Під стоячий камінь навіть вода не тече, і Бог і диявол - діють ВИКЛЮЧНО РУКАМИ ТА ЧЕРЕЗ ДУШІ, ДУМКИ І РІШЕННЯ ЛЮДЕЙ, тому - коли бездіє або мляво діє одна частина людства, наприклад світла сторона від Бога - сторона слуг диявола набирає неймовірно обертів і сил, і починає безмежно руйнувати і пригноблювати світ людей.


Одна з основних рис сатаністів, неймовірна жадібність - вона їх і згубить. Відомо, що США - які складають десь 4 % населення світу (навіть трохи менше) - проїдають аж 50 % від загального ВВП світу - такого глоби не можуть далі стерпіти, а отже вони вирішують змінити свій центр керівництва світу - на менший за розмірами, але не менший за впливом. Ось це, ця безмежна їхня жадібність - і можуть підвести їх до початку кінця їхньої злочинної піраміди світової влади. 

Зрозуміло - що такому їхньому плану - жодний президент, навіть якщо піти за фантастичними поясненнями дилетантів і уявити що якийсь з президентів США (найвпливовішої країни світу, навіть з такими паралітиками як Бідон) - міг бути хоч трохи незалежним. як нам нав'язують шанувальники Трампа - навіть такий "незалежний" резидент - ЖОДНИМ ЧИНОМ НЕ ЗМІНИТЬ КОРІННИМ ЧИНОМ ПЛАНІВ ГЛОБАЛ, А ЗНАЧИТЬ НІЯКОЇ СПРАВДІ НЕЗАЛЕЖНОЇ ВЛАДИ такі "незалежні" ставленики без повного звільнення від ЗЛОЧИННОГО БАГАТЬОМ ВІДОМОГО ЛОБІ - НЕ МАЮТЬ. 

Навіщо тоді весь цей спектакль з "протистоянням" Трампа-Байдена?!) А навіщо був розіграний спектакль - з протистоянням таких двох менших ляльок як Порошенко-Зеленський, наприклад на відомих дебатах на стадіоні?! Один і той же сценарій вистав - але задіяний у різних частинах світу і різного масштабу.

Тепер питання - навіщо глашатаям (тим хто розуміє більшість з того що я написав, але все одне рве дупу за Трампа) нав'язувати пересічним приязнь чи "любов") і незамінність/безальтернативність Трампа - для того, щоб громадськість далі мала надії переважно на цю ляльку, надії які загонять світ лише в глухий кут, а американці не вимагали - більш незалежну кандидатуру?! Знаючи що без шаленої фальсифікації і адмін.ресурсу гнилому Бідону жодним чином не виграти навіть у умовної "тортили"- у БУДЬ ЯКОГО КАНДИДАТА, А НЕ ТІЛЬКИ ТРАМПА, сіоно-глобалісти нав'язали американцям, а розуміючи що США на жаль мають вирішальний вплив на долю і життя багатьох країн світу - таким чином вони нав'язали цих дідуганів всьому світу, як НАЧЕБТО БЕЗАЛЬТЕРНАТИВНІСТЬ. 

Якщо ж Бідон сфальшує ці вибори (а це дуже вірогідно, особливо якщо згадати попередні вибори), а У НЬОГО НЕМАЄ ШАНСІВ ОБІЙТИ ТРАМПА І НАВІТЬ ГОВОРЯЧУ "ПАПУГУ" - ЗАКОННИМ СПОСОБОМ, бо Байден це вже навіть ззовні зомбак (він вже навіть не пам'ятає заучених текстів) - ТО ЦЕ ПРЯМИЙ І ПРИШВИДШЕНИЙ ШЛЯХ ДО ГРОМАДЯНСЬКОЇ ВІЙНИ В США. Можливо - це і потрібно світовим кривавим ляльководам!

п.с. Отже - всі ці Бідони, Трампи, Зелені і шеломови-путіни і інші орбани - це умовні козирні "валети" в кривавій колоді глобалістів, колоді яку вони час від часу перетасовують... Свою криваву роль ці призначені "валети" на жаль відіграють відмінно, а більшість людства досі розгублено дивуються, і в цьому нерозумінні, кривавим глобал - допомагають дилетанти, та й ще більше - розуміючі все це чи більшість з цього брехуни.

Віктор Василенко