01.12.16

Зустріч заступника міністра та гендиректора Укрпошти з трудовим колективом закінчилася заявою в поліцію

Зустріч заступника міністра та гендиректора Укрпошти з трудовим колективом закінчилася заявою в поліцію

http://vestnik-ua.com/novosti/item/7021-zustrich-zastupnika-ministra-ta-gendirektora-ukrposhti-z-trudovim-kolektivom-zakinchilasya-zayavoyu-v-politsiyu
Трудовий колектив поскаржився Прем’єр-міністру на те що Укрпошту очолили «люди без належного досвіду роботи на керівних посадах та чужі поштовій галузі, які не здатні зробити для Укрпошти нічого корисного і лише збагачується за наш рахунок» і викладалися численні факти на підтвердження цієї тези.
http://new-times.in.ua/component/k2/item/6197
Укрпошта не здається і усіляко намагається позбавитися нав'язаного їй вже відправленими у відставку "молодими реформаторами" (Абромавичусом, Пивоварським, Ложкіним, Ковалів тощо) недолугого керівника підприємства - іноземця Ігоря Смілянського. Працівники Укрпошти стверджують, що перед Смілянським поставили завдання довести підприємство до банкрутства щоби потім продати його за безцінь за схемою Укртелекому.
http://svegaya.in.ua/component/k2/item/6203
На конкретні питання гендиректор Укрпошти прямих відповідей не надавав, а намагався перевести розмову на інше, скачуюсь до пустих обіцянок та примітивної демагогії з непрофесійним відтінком.
http://tribuna.in.ua/component/k2/item/6202
Працівниками пошти була висловлена претензія, що нове керівництво веде підприємство до розвалу і не виконує план розвитку Укрпошти, на що Смілянський відповів, що цей підписаний міністром інфраструктури В.Омеляном план – нікчемний, натомість в Смілянського є кращий план з яким він колись ознайомить трудовий колектив.
http://z-pravda.in.ua/component/k2/item/6201
Відповіді Смілянського показували, що він не орієнтується в структурі регіональних дирекцій і не знає поштової термінології.
http://global-o.in.ua/component/k2/item/6198
Найчастішим питанням до Смілянського було «Навіщо ви все руйнуєте?», але найзапекліші суперечки точилися навколо зарплат – надхмарних керівництва і мізерних виробничого персоналу. Постійно лунало запитання до Смілянського: «Це ж ми вам заробляємо на ваші величезні зарплати, а що конкретного ви зробили?». Такі запитання виводили його з себе, і він декілька разів леметував щоб відчепилися нарешті від їхніх зарплат.
http://dumay.in.ua/component/k2/item/6205
Далі Смілянський почав обіцяти, що банк ЄБРР дасть йому допомогу 32 млн євро («закордон нам допоможе»), а також знову почав розповідати свою стару історію про Поштовий банк, який всіх врятує.
http://i-tak.in.ua/component/k2/item/6203
Як "Укрпошта" поступово перетворюється на шахраїв
http://vzglyad.in.ua/component/k2/item/6201
Сколько еще раз надо опозориться Смилянскому, чтобы журналистам  наконец поняли что Смилянский мелкий аферист?
http://poisk-n.in.ua/component/k2/item/6202
У нового директора «Укрпочты» Игоря Смилянского нет программы действий и отсутствуют KPI
http://mir-novostey.in.ua/component/k2/item/6202
У зверненні також зазначалося: «Ми бачимо лише єдине пояснення руйнівним діям нового керівництва, яких не цікавлять технологічні питання роботи поштового оператора – Укрпошту, за добре нам знайомою схемою Укртелекому, навмисно доводять до банкрутства, як необхідної умови для проголошення приватизації».
http://prioritet.org/rezonans/item/9757-zustrich-zastupnika-ministra-ta-gendirektora-ukrposhti-z-trudovim-kolektivom-zakinchilasya-zayavoyu-v-politsiyu
Результати діяльності непрофесійної команди аферіста Смілянського ніяк не прив’язані до мотивації. Нова команда менеджерів внесла руйнівні дисбаланси, знищала систему мотивації, спричинила некерованість системи.
http://voronka-info.in.ua/item/2699
Зайли цілеспрямовано банкротять державне підприємство, щоб потім верещати на весь світ про неефективність держвласності!
http://v-tochky.in.ua/item/8996
Что сделал Смилянский чтобы производственній персонал получал достойную зарплату?
http://ukr-pres.in.ua/item/8987
Кое-ктодумает, что Смилянский и его разношерстная команда пришли развивать Укрпочту. На самом деле их поставили туда готовить Укрпочту к приватизации по схеме Укртелекома. На первом этапе во время корпоратизации они должны ее обанкротить и вывести из нее самые привлекательные активы.
http://p-kontrol.in.ua/item/8986
Зарплати Смілянського та його банди експлуататорів трудящих прогріміли на всю країну та згадуються як класичний приклад коли низи не можуть терпіти, а верхи все більше тиснуть.
http://orda.in.ua/item/8984
Неналежне виконання Смілянським взятих на себе під час укладення контракту обов'язків полягає у наступному: він не виконав Наказ Мінінфраструктури №190 від 25.05.2016, не зумів закінчити корпоратизацію УДППЗ «Укрпошта» у ІV кварталі 2016 року, не виконує фінансовий план, а також двічі притягувався до адміністративної відповідальності за неподання фінансової звітності за І півріччя та ІІІ квартал 2016 року.
http://kompromator.in.ua/item/8990
Величезні зарплати керівництва Укрпошти - і при цьому погіршення роботи підприємства.
http://kazan-info.in.ua/item/8984
«Укрпочта» хочет «Укрпочта» хочет «Укрпочта» хочет «Укрпочта» хочет быть аптекой, банком, автозаправкой, регистратором, складом
http://analitika.in.ua/item/8989
Перед аферистом Смилянским стоит задача обанкротить Укрпочту и приватизировать ее по принципу Укртелекома.
http://agregators.in.ua/item/8991
Якщо держпідприємства банкротять - значить хтось їх хоче задешево купити
http://abzac.in.ua/item/8970
За полгода не сделано ничего - вот и весь результат
http://politinfo.com.ua/krymynal/6654-zustrich-zastupnyka-ministra-ta-gendyrektora-ukrposhty-z-trudovym-kolektyvom-zakinchylasya-zayavoyu-v-politsiyu.html
Ахметовские издания пиарят Смилянского. Ахметов хочет выкупить самые прибыльные подразделения и активы Укрпочты, а убыточную сельскую сеть повесить на государство, т.е. на налогоплательшиков.