31.12.16

Тепер листоноші будуть отримувати за ту ж саму працю на 15% меншу зарплату

Громадська рада Укрпошти повідомила, що листоношам Укрпошти в 2017 році зменшують ставку з 1 на 0.9


Сьогодні в інтернеті з'явилася низка публікацій про те що листоношам Укрпошти вручають попередження, в яких написано, що їм в 2017 році зменшують ставку з 1 на 0.9. Все це для того, пояснюють журналісти, щоб не платити мінімальну заробітну плату 3200.


Варто пояснити, що все це не є свавіллям окремих дирекцій. Це черговий крок до знищення Укрпошти, який здійснила банда під керівництвом міністра інфраструктури Омеляна.

Банда Омеляна-Смілянського-Чернявського в грудні 2016 р. видала наказ №1071, яким змінюється час проходу листонош по доставній дільниці в містах з 4 до 4.5 км/год, в селах з 3,5 до 4 км/год. Це означає, що листоноша тепер має бігати на 15% швидше

Також були майже вдвічі збільшені норми продажу товарів широкого вжитку та харчових продуктів. Це означає, що листоноша або має носити вдвічі важчу сумку, абу вдвічі частіше із вдвічі більшою швидкистю вертатися за товаром до ВПЗ.

Варто зазначити, що трудомісткість процесу доставки раніше розраховувалась за спеціальними формулами відповідно до гігієнічної класифікації праці за показниками шкідливості та небезпечності факторів виробничого середовища важкості та напруженості трудового процесу. Норми часу обслуговування визначалися в секундах з метою створення необхідних умов для високопродуктивної і високоякісної праці при якомога менших фізичних зусиллях і мінімальному нервовому напруженні працівника. Все це робилося на науковий основі за спецальними методиками із врахуванням часу на відпочинок та особисті потреби.

Тепер ці наукові норми визначені бандою Омеляна-Смілянського-Чернявського без всяких розрахунків.

Зауважте: норми обслуговування не переглянуті - переглянутий лише час обслуговування в бік зменшення.

Для чого зменшили час проходу листонош по доставній дільниці? Для того щоб зменшити оплату їх праці, адже протяжність доставних дільниць залишилася такою самою.

Таким чином, ці аферисти застосували для листонош просту формулу: "Тепер ви будете отримувати за ту ж саму працю на 15% менше".

Варто зазначити, що встановлення норм часу обслуговування для листонош має погоджуватися із профспілками - отже продажна мерзота Стародуб і тут надав свою згоду на зменшення оплати праці листонош.
___________
Ви запитаєте, до чого тут міністр Омелян?

Знайте, все що відбувається на Укрпошті - погоджується з ним, всі злочини на Укрпошті покриваються ним. Омелян, який є представником Народного Фронту, виконує замовлення Яценюка щодо штучного банкрутства і подальшої приватизації Укрпошти за схемою Укртелекому.

Варто нарешті розповісти про це правду, бо дії яйценюківців вже перейшли всякі межі. Раніше вони добивали Укрпошту через міністра Бурбака та його шестірку Паньківа, потім через Пивоварського, який був прямим підлеглим Яценюка, тепер через Омеляна.

Смілянський, який на 2 тижні відбув на новорічні свята до США, лише виконавець рейдерських дій Народного Фронту щодо Укрпошти. Так само як і його заступник Чернявський, який є людиною Ахметова і разом з ним здійснював крадіжку Укртелекому.

Тепер, коли ви будете дізнавитися про чергові злочини банди, яка добиває Укрпошту, ви в першу чергу маєте пам'ятати, що всім цим керує корумпований міністр Омелян на замовлення корупціонера Яценюка.

Василь Петренко