15.12.16

Укрпошта продає ковбасу з майбутнього

Укрпошта продає ковбасу з майбутнього

У західних областях України через відділення “Укрпошти” продається ковбасна продукція з порушенням вимог санітарного законодавства і з нереальною датою виготовлення.


Про це повідомляє інтернет-сайт SKELET-info
Одна з листонош, прислала фото, на якому видно, що датою виготовлення сосисок вказане 30 грудня 2016 року. Ці сосиски були надані листоношам для реалізації 6 грудня 2016 року.
http://poshtivka.org/ukrposhta-prodaye-kovbasu-majbutnogo/
Поштар-реалізатор розповів, що люди скаржаться на якість цих сосисок через те що «при варінні вони збільшуються в 2 рази». Тому збувати їх дуже важко – їх не хочуть брати навіть пенсіонери, які зазвичай не часто відмовляють поштаркам.

Листоноші розуміють, що порушують санітарні вимоги і бояться за здоров’я людей, але не хочуть їх потруїти.

Листоноші, які продають харчові продукти, працюють без проходження обов’язкового медичного огляду та не мають санітарних книжок.
Автомобілі Укрпошти не обладнані ізотермічними кузовами для перевезення ковбасної продукції, яка в непридатних умовах швидко псується.
Комісія Укрпошти на копчені ковбасні вироби складає 27%, на варені 22%.
Середня зарплата в Укрпошті – 2400 гривень. Зарплата генерального директора Укрпошти Ігоря Смілянського – 333400 грн, зарплати його заступників знаходяться в діапазоні від 150 до 300 тисяч грн.