17.08.23

В Україні руками радикальних феміністок вбивають інститут сім'ї

Інна Совсун
Інна Совсун

Глобалісти та кредитори продовжують знищення населення України ударними темпами. При цьому вони діють не лише методами винищення українців у м'ясорубці бойових дій, вимагаючи контрнаступу і не даючи необхідного озброєння. Ні, нині ними на повну силу задіяні і методи "м'якого геноциду", що дозволяють зруйнувати сам інститут сім'ї, здатний заповнити демографічні втрати, що породжує нові покоління мешканців України. І для здійснення цих проектів Захід активно задіяв фанатичних високопоставлених феміністок із промитими на курсах Сороса мізками, які просувають відповідні законопроекти. Так, 10 серпня Верховна Рада в першому читанні підтримала законопроєкт № 5492, який сприяє розлученню та скасовує старі норми, які хоч трохи захищають шлюб і дітей.

Якщо депутати підтримають законопроект у другому читанні (а справа до цього йде), то в Україні розлучення буде дозволено під час вагітності дружини та першого року життя дитини. Раніше українські законодавці запровадили заборону розірвання шлюбу в цей період, справедливо сподіваючись, що народження дитини може допомогти зберегти сім'ю. Крім того, вони справедливо вважали, що необхідно захистити життя ненародженої дитини, оскільки покинута вагітна дружина може піти на аборт. Також жінка і дитина особливо вразливі в перший рік після пологів, оскільки розлучення може викликати у матері та її дитини сильний стрес, хвороби, фінансові труднощі. Таким чином, цей закон значно збільшує можливість страждань матерів та дітей, аж до летальних наслідків.

Більше того, законопроект запроваджує обмеження на можливе примирення сторін. Суд не вживатиме заходів щодо примирення подружжя "у разі, якщо розірвання шлюбу викликано ознаками домашнього насильства, то процедура примирення до подружжя не застосовується, незалежно від результатів розгляду адміністративних, цивільних або кримінальнихсправ". Таким чином, примирення пари неможливе, навіть якщо заява про домашнє насильство виявиться наклепом. Отже, держава, яка раніше хоч трохи намагалася врятувати шлюб, тепер займатиметься лише його руйнацією, оскільки колишні важелі захисту повністю ліквідуються.

Ухвалення цього законопроекту важко розцінювати інакше, ніж створення нового сильного імпульсу щодо руйнування інституту сім'ї. Причому співавтором та основним публічним лобістом цього законопроекту є Інна Совсун, одіозна депутатка з числа радикальних феміністок, яку веде фонд Сороса. Відповідаючи на закиди тих, хто критикував її законопроект за антисімейну спрямованість, вона брехливо заявила: "Дуже дивно чути, що примус бути у стосунках – когось від когось захищає. Держава не може примусити кохати. Так само як не може заборонити". Демагогія тут цілком очевидна: держава не може змусити когось любити, але вона може змусити громадян поводитись більш відповідально, порядно та милосердно, що особливо важливо щодо матерів та дітей.

Українські соціальні мережі буквально вибухнули гнівними коментарями із цього приводу, особливо коментарями жінок, права яких начебто захищає радикальна феміністка Совсун. Наводжу типовий коментар від якоїсь користувачі Olesia:
     "Коли суддя дозволяє подружжю окремо пожити рік, а потім розлучитися. Чим ця норма погана, не знаю…"
     Будучи вагітною тричі, скажу, що всі перші роки дитини дуже складні та важкі і часто хочеться прийняти необдумані рішення.
     Краще б зайнялися мамами одинаками, які не мають дома. 1,5 року в будинку матері та дитини, а потім на вулицю, а дитина у дитбудинок. Це справді дуже страшно".
Однак Інна Совсун працює саме над тим, щоб дітей було якнайменше, а проблем у матерів, які вже відбулися, – якнайбільше. Вона захищає не права жінок-матерів, трудівниць, вірних дружин. Вона захищає права принципово самотніх і бездітних сибариток, які ненавидять сімейне життя і люблять дикі пороки. Совсун, наприклад, лобіювала ратифікацію Україною Стамбульської конвенції (по суті антисімейну угоду), легалізацію наркотиків. Також вона є автором законопроекту про зрівнювання збочених пар, що складаються з осіб однієї статі, зі справжніми сім'ями: у цьому випадку вона чомусь цілком переконана у здібностях держави успішно втручатися у особисті справи людей... Відома вона і прямою публічною критикою сімейних цінностей, та боротьбою проти курсу християнської етики у школах.

Найстрашніше те, що Інна Совсун представляє генеральну лінію українофобської української влади, і ясно видно, що вона цілком може запровадити ще багато таких планів глобалістів щодо знищення в Україні традиційних цінностей.

В Україні з'явилося дуже багато грантоїдів-соросят (агентів та лобістів глобалістів), які сповідують дегенеративні "цінності", які зневажають інститут сім'ї, ненавидять Україну, християнство, які підтримують аборти та збочення. Тільки дилетанти думають, що Сорос і К просто наймають за гроші цинічних осіб, яким байдуже, що робити і що підписувати; у цьому випадку ефективність їхньої роботи була б невеликою. Ні, агентура глобалістів і в Україні, і в інших країнах завжди намагається знайти тих, хто не просто за гроші, а на свої погляди готовий виконувати руйнівну роботу. Тож Совсун – це, по суті, членКІНЯ глобальної секти та шкоди від її законопроектів більше, ніж від вибухівки.

Тому цілком логічними видаються вимоги українських націоналістів, які хочуть заборонити радикальний фемінізм, що розпалює ненависть до інституту сім'ї і до України як одного з оплотів традиціоналізму, християнства. Українські націоналісти борються не лише проти злочинних зазіхань глобалістів на активи нашої країни, а й проти злочинних ідеологій, які нав'язали глобалісти Україні.