16.08.23

У Сивочолого Гетьмана можуть забрати телеканал «Прямий»,

У таборі найвідомішого українського кондитера ґвалт і відчай – скоріш за все, Петру Олексійовичу знову доведеться викласти кругленьку суму на фінансування поточних витрат Офісу Президента. Бо інакше він може залишитись без телеканалу «Прямий».

Судіть самі: 9 серпня 2023 року Служба безпеки України провідала маєток та офісні приміщення колишнього заступника голови фракції Партії Регіонів, колишнього члена політради ПР й колишнього (у січні-березні 2014 року, тобто якраз під час майданних подій) голови Київської міської державної адміністрації Володимира Макеєнка. Причин візиту – обшук у зв’язку з причетністю тов. Макеєнка до легалізації доходів, одержаних злочинних шляхом, на суму понад 500 млн. грн.

А що це за доходи – загальновідомо: Макеєнко був довіреною особою Петра Олексійовича й саме на нього в 2017 році Сивочолий Гетьман записав свій телеканал «Прямий», коли віджав його в сина Януковича. Тож тепер, щоби уникнути арешту телеканалу (бо їжаку зрозуміло, що «Прямий» фінансувався на вкрадені з бюджету гроші, які Порошенко через мережу офшорних рахунків перекидав на рахунки Макеєнка), Петру Олексійовичу доведеться трохи поділитись з Офісом Президента нетрудовою копійкою, як це він вже робив неодноразово.

Нагадую свій опус про медіа-холдинг Порошенка, що був створений Петром Олексійовичем разом з Віктором Медведчуком за участю Володимира Макеєнка.

Записки пасквілянта