27.06.20

Соросьонок Третьякова пропагує фашистські євгенічні теорії

До обрання народним депутатом від партії «Слуга народу» Галина Третьякова очолювала фінансований Соросом «Інститут громадянських свобод» (Civil liberties).

Соросьонок Третьякова пропонує в Україні стерілізувати безробітних, людей без вищої освіти і тих хто хоче отримувати соціальну допомогу - щоб вони не народжували "дітей низької якості".

Вона керується фашистськими настановами Сороса, який прагне ввести гомодиктатуру щоб зруйнувати інститут сім'ї і обмежити чисельність населення у світі.

Нацист Джордж Сорос фінансує організацію лівого спрямування Planned Parenthood, яка об'єднує електорат демократичної партії. Відомо, що заміжні жінки в більшості своїй на виборах 2016 року голосували за Трампа, а незаміжні, самотні жінки - за Хілларі Клінтон.  Сучасних феміністок, точно так же, як і їх попередниць на початку XX століття, охопила пристрасть до абортів.

Прихильників гасла «Свобода абортів» об'єднала організація Planned Parenthood - головний американський абортарій. Ця організація була створена на початку XX століття Маргарет Зангер. Маргарет Зангер, для тих, хто не знає, була мерзенним расистом і затятим прихильником євгеніки, яка присвятила своє життя тому, щоб позбавити світ від чорних немовлят - вона вважала їх «дегенеративними і дефективними». Вона завжди була бажаним гостем мілітаристського крила Демократичної партії - Ку-клукс-клану і активним прихильником програми нацистського режиму щодо примусової стерилізації в 1930-х роках.

Третьякова
Галина Третьякова

Зангер просувала ідею контролю народжуваності не тому, що вона вважала, що це звільнить жінок від тягаря небажаного материнства. Вона просувала контроль народжуваності не для всіх жінок, а тільки для чорних та інших кольорових, яких вона терпіти не могла. У аборти пані Зангер бачила кращий спосіб припинити розмноження «недорозвинених рас». Маргарет Зангер називала чорних немовлят бур'янами і закликала до необхідності їх повного знищення.

Хілларі Клінтон є великим шанувальником Маргарет Зангер. «Я захоплююся Маргарет Зангер» - говорила Клінтон, «Мені імпонує її хоробрість, її стійкість, її бачення».

Маргарет Зангер, одна з найбільших святих релігії прогресивізму, була затятою шанувальницею іншого ідола ліваків - націонал-соціаліста Адольфа Гітлера. Г-жа Зангер, насправді, була навіть більш екстремальна в деяких своїх поглядах, ніж сам фюрер (який, до речі, упродовж багатьох років був передплатником American Journal of Eugenics).

У далекому 1923 році вона закликала до того, щоб бідняки, які не в змозі утримувати дітей, і інваліди були насильно стерилізовані, а всі інші повинні були отримати від держави ліцензію на розмноження. Зрозуміло, що тільки ті, хто доведе чистоту раси, могли отримати таку ліцензію. Піонером масової стерилізації виступив штат Каліфорнія. Скориставшись досвідом Каліфорнії, Гітлер запровадив ідеї Зангер про стерилізацію в життя, але з деякими обмеженнями і доповненнями - Адольф був, як це не дивно, більш гуманний в цьому питанні.


Зараз це здається диким, але в 30-х роках це була головна ідея прогресивного людства, яка опанувала масами. Розмови про «расову чистоту» і «расової гігієни» - це було дуже популярно. Те, що євреї, негри, китайці - нижчі раси, було в Америці відомо всім, і це не був екстрим. Як і фашизм, це було модно, сучасно, прогресивно, і давало надію на майбутнє. Знаючи історію Маргарет Зангер, розумієш, чому в 1939 році кораблю Сент-Луїс з єврейськими біженцями з фашистської Німеччини на борту було відмовлено і корабель, не дійшовши до Америки, повернувся в Європу. Сумна доля її пасажирів відома.

Зангер - це саме та людина, яка перетворила питання абортів з чисто медичного, яким він і повинен бути, в політичний. Наука євгеніка більше не існує, але громадські інститути, які були створені в період розквіту євгеніки в США, до сих пір процвітають і отримують фінансування з федерального бюджету. Такі, каки Planned Parenthood. В результаті в даний час в США чорних немовлят знищується більше, ніж народжується.

Довідка.
Расова теорія мала мала великий вплив на політику націонал-соціалізму і породила в Третьому Рейху євгенічний закон 1933 року. Він мав на меті запобігти розповсюдженню спадкових хвороб, та насправді виражав загальну політику стерилізації, або викорінювання фізично й духовно дефективних суб’єктів.