29.06.20

Геть сатаністку Третьякову з Верховної ради!

Сатаністка Третьякова

Соросівська сатаністка Третьякова хоче стерилізувати безробітних, людей без вищої освіти і тих хто хоче отримувати соціальну допомогу - щоб вони "не народжували дітей низької якості". Вона хоче позбавити українців трудових і соціальних прав, збирається ліквідувати Пенсійний фонд, забрати майно профспілок і підвищити пенсійний вік.

До обрання  народним депутатом Третьякова очолювала фінансовану Соросом громадську  організацію «Інститут громадянських свобод» - Civil liberties. Керується настановами Сороса, який прагне ввести гомодиктатуру щоб зруйнувати інститут сім'ї і обмежити чисельність населення у світі.

Читайте також: Соросьонок Третьякова пропагує фашистські євгенічні теорії

Интересно, что в 2001 году Верховный суд США постановил, что отказ внеклассным клубам в доступе к школам из-за религиозных предпочтений их спонсоров - это попирание свободы слова. Это решение взяли на вооружение служители Храма Сатаны. Они благодарят финансируемую Соросом организацию «Liberty Councel» за то, что та в 2001 отстояла такую возможность в Верховном суде США.  «Liberty Councel» в свою очередь считает абсолютно допустимым появление внеклассных клубов Сатаны в школе до тех пор, пока проведение сатанинских ритуалов не будет угрожать здоровью. 

Цитата:
Ляшко про Третьякову: «Це фашистка, такі наглядачами працювали в концтаборах»