20.06.24

Неомарксисти своїми «культурними війнами» розколюють суспільство в середині країни

Всі ці неомарксисти своїми «культурними війнами» по суті розколюють суспільство в середині країни.

І це тоді, коли йде війна проти зовнішнього московського загарбника.

Друзі. Та немає ніякої гомофобії. 

Це термін політичної риторики та інструмент для введення ЛГБТ-цензури.

1. Критичне ставлення до гомосексуалізму не відповідає діагностичним критеріям фобії як психопатологічного поняття. 

2. Використання терміну «гомофобія» в науковій діяльності для позначення всього спектра критичного ставлення до одностатевого активності є некоректним. 

3. Адже використання цього терміну розмиває грань між свідомим критичним ставленням до гомосексуалізму, заснованому на світоглядних переконаннях, і формами прояву агресії, зміщуючи асоціативне сприйняття в сторону агресії.

4. Використання терміну «гомофобія» є репресивним заходом, спрямованим проти тих членів суспільства, які не сприймають, щоб гомосексуальний спосіб життя був закріплений в суспільстві, але при цьому не відчувають ненависті або необґрунтованого страху перед гомосексуальними індивідами.

Нагадую.

1. Критеріями сексуальної норми є: парність, гетеросексуальність, статева зрілість партнерів, добровільність зв'язку, прагнення до обопільної згоди, відсутність фізичного та морального збитку здоров'ю партнерів та інших осіб.
2. Розладом сексуального уподобання є: будь-яке відхилення від норми в сексуальній поведінці, незалежно від його проявів і характеру, ступеню проявленності та етіологічних факторів. Це поняття включає розлади в сенсі відхилення як від медичних, так і від соціальних норм.
Dixi!

Сергій Чаплигін