27.07.21

Огляд новин в Україні та світі за 27 липня 2021

Вакцинатори стверджують що у вакцинованих жінок цицьки ростуть у довжину.

В Україні

США на саміті «Кримської платформи» представлятиме міністр транспорту США Піт Буттіджіч, він відкритий відкритий збоченець (живе з чоловіком)

Завтра стартує новий форум "Україна 30". Його знову відкриє Зеленський. Бродячий цирк шапіто з клоунами.

Зеленський відправив у відставку головнокомандувача ЗСУ Хомчака. Злякався військового перевороту? Валерій Залужний – новий головнокомандувач ЗСУ.

Мінфін розмістив облігації на ₴ 3,1 мільярда. Боргова яма все глибше 

Україна швидко нарощує імпорт курятини.  Після того як слуги зовнішнього управління доконали власних виробників.

Газові сховища України можуть бути приватизовані - експерт. Соросятня давно цього домагається. 

«Газпром» відмовився від транзитних потужностей України в серпні. Це дуже небезпечно тому що саме в цей час йде закачування газу в сховища України та Європи. 

Експорт українського зерна нового сезону практично досяг 1,8 млн тонн. Щоправда бюджет від цього нічого не отримуватиме, ще й буде винний НДС експортерам. 

Колишній радник президента України Порошенка Юрій Бірюков пропонував розігнати бензопилами учасників Хресної ходи секти РПЦ МП.

У столиці чоловік пошкодив Алею Героїв Небесної Сотні.

Українофоб Шарій програв апеляцію в суді Литви. Йому доведеться покинути ЄС

"Нова пошта" запустила доставку з онлайн-магазинів Туреччини

В Україні триває конкурс проєктів із мінімізації антибіотикорезистентності у тваринництві 

На Україну насуваються два потужних циклони з дощами, градом і ураганним вітром 

В світі 

Захід припускається трьох помилок у стосунках з Росією, – Волкер пояснив, чому Путін виграє. А чому Волкер вирішив що це "помилки" Заходу?
Поїзд. Купе. На верхній полиці спить величезний чолов'яга, на нижній - маленький інтелігент в окулярах. Раптом він відчуває різкий запах і вже за хвилину на нього зверху тече гівно.
- Мужик, мужик, прокинься, ти обісрався!!! (тицяє в верхню полицю)
- А я й не сплю!

Правозахисна організація Human Rights Watch звинуватила Ізраїль у військових злочинах

Жителі Литви блокують підступи до місця зведення табору для нелегалів.

Повісили на мосту: в Індії родичі жорстоко вбили 17-річну дівчину через джинси

Росіянин показав геніталії поліцейським у відповідь на прохання пред'явити документи

З'явилася інформація про першу вагітність Періс Хілтон

Вакциноафера 

Байден офіційно оголосив ковідний тероризм безстроковим. Білий дім оголосив, що обмеження на пересування діятимуть безстроково, тому що число випадків COVID-19 по країні продовжує зростати, незважаючи на науковий підхід. Кілька випадків сталося в адміністрації президента.

У США видали рекомендацію для нещеплених туристів: утримайтеся від поїздок в щеплений Ізраїль

Градус ковідоістерії утримати все важче: Мер Кропивницького Андрій Райкович запропонував розгорнути мобільні пункти вакцинації від коронавируса в міських автобусах та тролейбусах

Запровадження в Україні привілеїв для вакцинованих проти коронавірусу матиме негативні наслідки у сфері обслуговування, вони спрямовані лише на стимулювання людей зробити щеплення марною і небезпечною вакциною.

Всі розуміють, що ризики від вакцинації є набагато більшими ніж ризики підхопити Дельту та отримати якісь ускладнення.

Всі експерти одностайні в тому що кількість обдурених українців, що вакцинувалися, все одно не буде більшою за тих, що не вакцинувались. "Протягом півроку", обережно додають вони, і не виключають обов'язкового щеплення в Україні.

Існує поняття "ятрогенне захворювання". Це коли люди, начитавшись чи наслухавшись про якусь хворобу, починають шукати в собі її ознаки. І в 50-70% випадків їх знаходять, навіть коли вони здорові!! Таємниці людської психології. Ятрогенні захворювання притаманні особам зі зниженим IQ.

Більшість людей мают зниженний IQ. Вони не здатні аналізувати інформацію, відрізняти реальність від фантазій та легко піддаються навіюванню. Такі особи таки стануть просити дозу вакцини. Але є люди з сильною психикою і високим IQ, що того робити не будуть.Таких осіб в популяції біля 30%. 

Рабин Даніель Асор сказав, що люди, яким зроблять щеплення від коронавірусу, стануть ґеями. Ізраїльський радикальний релігійний діяч сказав, що «будь-яка вакцина, яка створюється з використанням ембріонального субстрату викликає зміну орієнтації». 

В Украине подтвердили два случая столбняка: женщина умерла, семилетняя девочка – в медикаментозной коме.

Зважаючи що Фонд економічного розвитку Сороса (SEDF) заснований Дж. Соросом за підтримки Фонду Білла і Мелінди Гейтс, купив британську компанію Mologic, яка виробляє експрес-тести на COVID-19 - тепер ми всі мусимо роками постійно робити тести, незважаючи що ковід скоро зникне.

Правила, висновки, спостереження 

Суть всіх траншів МВФ можно знайти в меморандумах - транш дається для того щоб слідом за траншем в Україну зайшли кончені бариги на кшалт Сороса, і грабанули по повній. Транш насправді гарантія для кончених бариг.  

Ні США, ні Німеччина, ні будь яка інша країна не винна в тому, що українці обрали владу, неспроможну відстоювати національні інтереси.

Соросята - ланцюгові пси Заходу

"Головна причина нещасть нашої нації — брак націоналізму серед її ширшого загалу"
Микола Міхновський.

Як тільки привчаються міняти режими заради  блага, відразу починають їх міняти заради  зла. (Жозеф Де Местр)