26.07.21

Огляд новин в Україні і світі за 26.07.21, деякі спостереження

Терміново! Паризький адміністративний суд скасував указ префектури, який дозволяв військовим відстрілювати диких кроликів біля Дому Інвалідів.

В Україні

Україна обговорить із США та Німеччиною як їхня домовленість щодо "Північного потоку-2" здатна зменшити ризики з безпеки для України - Кулеба. Чому б не поговорити?

Зеленский приказал ускорить интеграцию Украины в НАТО. Интеграция ускорься, раз-два!
 
Промислове виробництво в Україні зросло на 2,1%. Воно вже впало до такого рівня, що кожний новий випущений автобус Богдан збільшує його на 1%.

«Всі технологічні виробництва в Україні знаходяться на рівні кінця 19 початку 20 століття», — експерт. Це так, з урахуванням того що більшисть виробництв була завезена в Україну з Німеччини в 1945.
Шевченка можуть звільнити з НБУ, зокрема через провал перемовин з МВФ, – ЗМІ. За це варто нагородити.
 
Пенсійний Фонд в липні скоротив пенсійні виплати. Скорочення обсягів фінансування пояснюють постійним зменшенням числа пенсіонерів (висока смертність). Станом на 1 липня 2021 року в Україні налічувалося 10 968 143 пенсіонерів. Що на 84 706 менше, ніж на 1 квітня (11 052 849).

Рейтинг країн за доступністю бензину в Європі очолив Люксембург, його жителі на середньомісячну зарплату можуть купити майже 2,6 тисячі літрів. Норвегія і Австрія - більше 2500, 2300 і 2100 літрів відповідно. Замикають список Словаччина, Румунія та Україна - остання з показником менше 400 літрів.

Фонд держмайна видав наказ про приватизацію Центренерго

Посли G7 привітали прагнення України відмовитися від вугілля і стати кліматично-нейтральної. Хіба у України є прагнення вестися на аферу що нібито температура залежить від кількості вуглеця в атмосфері? І хіба хоч раз ці клоуни-посли привітали щось достойне?  

В Україні зростуть тарифи на електроенергію. Посли вже привітали?

Кожен п'ятий українець працює в «тіні». А можливо й кожний третій.

"Укрнафтобуріння" в першому півріччі знизило видобуток газу на 7%.

Рясні опади в Україні негативно позначилися на якості та ціні картоплі.

Українцям спрогнозували зростання цін на продукти восени. Це постійно діючий безпомилковий прогноз для України.

В світі

У Нікараґуа арештували вже сімох кандидатів у президенти. Закон забороняє обиратися до влади «тим, хто просить, вітає і схвалює введення санкцій проти держави Нікараґуа».

В Італії, Іспанії та Франції лютують масштабні лісові пожежі. Тисячі людей евакуювали 

25 июля 2021 года в одном из храмов Элладской Православной Церкви на острове Парос, прихожане не дали священнику возможности прочитать синодальный циркуляр содержание которого должно побудить верующих пройти вакцинацию, выхватили циркуляр из рук священника и разорвали его

Ізраїльська воєнщина завдала авіаційного удару по мирних жителях сектору Газа

Через спробу державного перевороту білоруська влада порушила понад 4200 кримінальних справ, пов'язаних з екстремізмом і тероризмом. 

Генпрокуратура Білорусі має намір визнати біло-червоно-білий прапор екстремістським

Якутський міський суд призначив примусове лікування Олександру Габишеву, який позиціонує себе як шаман.

Суд заборонив військовим відстріл кроликів біля Дому Інвалідів у Парижі.

У фінському університеті вперше в світі будуть вчити блогерів.

Німецькі гімнастки виступили на Олімпійських іграх у Токіо в закритих комбінезонах. Таким чином вони висловили протест проти сексуалізації їхнього виду спорту.  Шкода що не одягли хиджаб, чадру та паранджу. В фінал не потрапили.

Вакциноафера

Головний санлікар на прізвище "Кузін" каже, що в Україні дозволять змішувати вакцини проти коронавірусу. Дійсно, яка різниця що колоти якщо всі вони все одно неефективні? Скільки не змішуй шмурдяки - все одно вийде шмурдяк.

Головний санлікар на прізвище "Кузін" назвав єдиний спосіб уникнути жорсткого локдауна в Києві Правильно, вакцинація! Лише вакцинація, ще й цицьки виростуть!

Після вакцинації Pfizer знепритомніла жінка у Вінниці. Медикам довелося її реанімувати, потім жінку забрала швидка. Наразі вона в лікарні. Нагадаємо, 2 липня у Вінницькій області за кілька годин після вакцинації препаратом Pfizer помер 47-річний чоловік.

За 24-25 липня у Луцьку зробили 291 щеплення від коронавірусу, обійшлося без реанімацій.

На Полтавщині не виявили жодного хворого на COVID-19 за добу.

До залякування українців і розповсюдження брехні підключають всі держструктури: Держпродспоживслужба Києва спрогнозувала початок третьої хвилі COVID-19

У ВООЗ розповіли, коли очікувати новий спалах COVID в Україні. А вони звідки знають?? Ще жодний їх прогноз не збувся.

Імунолог Андрій Волянський зазначив що штам коронавірусу “Дельта” має значно менший рівень смертності, ніж початковий.

У Польщі не вимагатимуть від відвідувачів ресторанів і кінотеатрів довідку про вакцинацію.

В Італії неймовірними зусиллями від коронавірусу вакцинували половину населення.

У Данії щепленим різними вакцинами від коронавірусу запропонують третю дозу ))) Потім будуть пропонувати третю, четверту, п'яту - поки коронавірус сам не згасне.

Мета ковідної пропаганди - спричинити психоз щоб люди втратили логіку.

Суперечліві і неймовірні дані статистики щодо ковіду свідчуть лише про те що нею безбожно маніпулюють і навіть брешуть, підмінюючі поняття. 

Основний обман вакціноаферісти здійснюють за допомогою тестування, записуючи в "хворі ковідом" практично здорових людей. Саме здоровими людьми надувають статистику - у них є антитіла, але їм убивають імунітет марною вакциною.

Правила, висновки, спостереження

Порошенко обходив стороною теми збитого Боїнгу МН-17 та Будапештського меморандуму щоб не дратувати своїх партнерів - Путіна і Байдена. Зеленський так само.

Єдина європейська цінність яка сьогодні підтримується - це ЛГБТ-збочення.

Фашисти - це погані хлопці, які нам не подобаються.

Соросята - колаборанти та агенти іноземного впливу, що знищують і обкрадають нашу країну. 

Понять "Честь" і "Мораль" для українського чиновника не існує, вони думають лише про власне збагачення і про служіння своїму господарю, який поставив його на цю посаду.

Не існує "російської літератури", є російськомовна література.