29.07.21

Гомоекстремізм, ЛГБТ і Партія Голос

Дегенератка Ольга Стефанишина написала заяву про вихід із партії на клаптику туалетного паперу. Про це вона з гордістю повідомила на своїй сторінці Facebook.

Розкол і розвал партії голос почався не з заяв про вихід з партії на шмату туалетного паперу, а з того моменту, коли лідером суррогатного політпроекту "Голос" жид Фрідман із путінської РФ і шестьора Сороса - Пінчук поставили нікчемного кагтавого полупокерса Варагчука, якій постійно зливався та найобував власних фанів, електорат за суміцництвом.

Бо адекватна людина, навіть слухаючи його дегенеративну музику (крім зовсім тупих фанатів, по суті другосортного лабух-бенду зі Львова), ніколи б не проголосувала за кідалу Варагчука.

Втім суть цього цирку - у тому що це штучна нежиттєздатна хєрня у всіх планах.
Життєздадні тут лише пристосуванці і грантоїди.Як і соросівський гомолівацький проект "Голос", так і усі потуги їхнього соросівського пулу, ЛГБТ - ГО Інсайт, Зміна, КиївПрайд тощо - це порожнеча з грантожерів невдах, ні на що не здатного біосміття, що просто відпрацьовують кеш. І у випадку якогось дрібязкового кіпішу та шкурних питань - самі шістки-наймити Сороса і топлять його проекти.

В цьому всьому суть і ЛГБТ в Україні.
Так як і сурогатний недопроект Голос - так і ЛГБТ в Україні - штучна, крихка дічь, на щастя, з низьким КПД відносно коштів, які в них закачуються.

Лише піднадавити, вимкнути фінансування і вся ця чепуха буде драпать.

Бо вся ця політична лгбт-гомошваль - це і є шмат туалетного паперу за своєю сутністю.

Майонез Сороса