25.07.21

Огляд новин в Україні і світі за 25.07.21, деякі висновки

У Франції понад 160 тисяч людей вийшли на акції протесту проти коронавірусних обмежень, поліція застосувала сльозогінний газ та водомети для стримування протестувальників.

Новини - це те, чим переймається суб'єкт,
якого мало турбує будь що.
Івлін Во

В Україні

Станом на липень 2021 року адміністрація США вже нібито визначилася з кандидатурою на посаду посла в Україні. Наразі завершують усі необхідні процедури перед призначенням. Прибуде до Києва, щойно отримає згоду Сенату.

Суддя Конституційного суду України Сергій Сас поскаржився в поліцію на проплачений мітинг соросятні, проведений під вікнами його будинку з використанням звукопідсилюючої апаратури.

Соросятня просить своїх господарів з Державного департаменту США ввести санкції проти голови Конституційного Суду Олександра Тупицького, якого ці іноземні агенти називають "ексголовою". В Держдепі нібито не виключають такі дії. Якщо так буде, це буде фактично оголошенням війни США проти України.


Разумков заявив, що "перелік олігархів" повинен створювати не РНБО, а спеціальна комісія при НАЗК, українцям це байдуже - їх тривожить безробіття і зростання тарифів.

Журавський про перенесення апеляції у справі Медведчука: Це 100% затягування справи. Хто ці люди, якої справи?

Через відсутність вугілля і газу не працюють 11 енергоблоків ТЕС і ТЕЦ, - "Укренерго". Для довідки: українською енергетикою керує безпосередньо Зеленський за допомогою Геруса та НЕРЕКП.

Вікторія Нуланд (якщо хто не пам'ятає - печеньки на Майдані в 2004 і т.д.) на днях після підписання пакту про здачу України написала:
"... Я не можу зрозуміти невдоволення українців. Ми ж навпаки позбавили Україну від транзиту і залежності від російського газу ..."

США та Німеччина 21 липня узгодили свою позицію щодо добудови газогону "Північний потік-2". Країни уклали угоду, у якій, зокрема, щодо України блаблабла.

Припинити війну на Донбасі повинна і може тільки Росія - сказав Джордж Кент, проте формулу припинення війни не запропонував.

У США заговорили про надання Україні летальної зброї, обіцяють говорити й надалі.

Зеленський викрав у молдован якогось Чауса, проте українцям це байдуже - їх тривожить безробіття і зростання тарифів.

У Нікополі два мопедисти збили дитячу коляску з 6-місячним немовлям

Якась Лобода, яка з 2014 живе на Росії, приїхала в Україну та презентує свої пісні на радіо.

Вартість соняшникової олії зростатиме.

В світі

З 1 серпня Узбекистан переходить на латинський алфавіт і позбавляється від кирилиці.

Естонія відправить Литві колючий дріт для огорожі на кордоні з Білоруссю.

Оператор телеканалу "ТВ Пірвелі" Лашкарава, якого 5 липня побили в грузинській столиці противники ЛГБТ-збоченців, помер не від побоїв, а від передозу. Слідство встановило хто продав йому і супроводжуючий його людині героїн.

Індію накрили найсильніші зливи за останні 40 років.

Вакциноафера

У ВООЗ спрогнозували ймовірні терміни закінчення пандемії коронавірусу, проте це вже нікому не цікаво бо ВООЗу ніхто не довіряє.

Коронавірус в світі: більш 100500 млн заразилися, близько 1 млрд померли, але це не точно.

24 липня сотні тисяч противників коронавірусних обмежень вийшли на масові демонстрації проти введення карантину і видачі паспортів вакцинації в багатьох країнах світу.

"У нас всі сили витрачаються лише на пропаганду вакцинації", - інфекціоніст Ольга Голубовська.

Нові статистичні дані МОЗ Ізраїлю показали, що в середньому щеплення Pfizer - вакцина, яку вводять майже всім ізраїльтянам - тепер ефективна проти інфекції всього на 39%, в той час як її ефективність у запобіганні симптоматичного COVID-19 становить лише 41%.

Ізраїльська статистика показує, що захист від вірусу слабшає через кілька місяців після вакцинації через ослаблення імунітету. Зокрема, у людей, вакцинованих в січні 2021 року, зараз всього 16% захисту від інфекції.

Лікарі британської Служби суспільної охорони здоров'я (PHE) виявили в країні новий штам коронавируса B.1.621. На сьогоднішній день виявлено 16 випадків зараження цією мутацією. Чи ефективні проти нього існуючі вакцини - невідомо.

Адміністрація Байдена поки не змогла домогтися поставленої мети - вакцинації хоча б однієї дозою 70 відсотків дорослого населення США. Цей показник досягнутий тільки в трьох штатах. Байден звинуватив соцмережі в "поширенні неправдивої інформації про вакцини".

Згідно з соцопитуванням 45% американців, які не отримали вакцину проти COVID, заявляють, що в принципі не планують проходити вакцинацію. 35% говорять, що вони «швидше за все» не вакцинуються. Лише 3% опитаних заявили, що вакцинуються, 16% заявили, що "швидше за все" вакцинуються.

Пфайзер - німецький продукт, який в самій Німеччині не надто поспішають всім колоти.

Правила, висновки, спостереження

Незрозуміло чому після грандіозного кидка з Будапештським меморандумом багато хто дивується, що США і Німеччина нас киданули з СП2.

Не може бути такого щоб Бубочка ні про що не знав. Правило "Цар добрий бояри злі" - для лохів.

ЛГБТ-збоченці - це найбільш агресивна і нетолеранта частина суспільства, тому їх називають "петушари". Діяльність петушар спрямована на руйнацію традиційної сім'ї.

Пасивний народ заслуговує гвалтування і не залишає владі іншого вибору.

Мета ковідної пропаганди - спричити психоз щоб люди втратили логіку.

Суперечліві і неймовірні дані статистики щодо ковіду свідчать лише про те що нею безбожно маніпулюють і навіть брешуть, підмінюючі поняття.