10.07.20

Опора - Таня Бойко - Газ-брехня

Таня Бойко - Газ-брехня
Таня Бойко - Газ-брехня
Газ-правда, а насправді Газ-брехня - це проект Нафтогазу і Опори, нібито для спростування міфів і розповсюдження "правди" про газ.

Таня Бойко - професійна грантожерка. Ніколи і ніде не працювала.

Тетяна Бойко – координатора житлово-комунальних та енергетичних програм ГМ "ОПОРА", член ради Реанімаційного пакета реформ.

"Опора" (зокрема, Таня Бойко сотоваріщі) - це безмозкі грантожерні прастітутки, які роблять все, аби заради власних амбіцій та палкого бажання відзвітувати про отримане від якихось лохів-грантодавців бабліщє - втягнути країну в черговий правовий колапс.


Sep. 8th, 2015

ВЧІТЬСЯ ЗАРОБЛЯТИ БАБЛО, ЛАШАРИ ЗІ СТАРОЇ ЗЛОЧИННОІ ПАНДИ


Ось вам алгоритм дій від Нової Чесної Влади:

1. Ухвалюється дебілоідний, нікому не потрібний законопроект про особливості права власності у багатоквартирних будинках, за який грантожерка з "Самонємочі" Альона Бабак сотоваріщі розпиляла, за даними злих, але добре поінформованих язиків, близько півтора мільйона баксів від "добрих білих людей" з американських "фондів розвитку демократії".

соросьонок Альона Бабак
Соросьонок Альона Бабак

2. Вся майданна шваль на чолі з колишнім мега-мером, а нині спікером Ради Вованом Гройсманом піариться на цьому законопроекті, як на "доказі невідворотності революційних реформ", проголошуючи його панацеєю від усіх проблем ЖКГ та " ліквідатором ЖЕКів".

Просто дебил без образования Вова Гройсман

3. Правозастосовувачі з'ясовують, що закон насправді - повне лайно та брєдятіна, який протирічить не лише іншим нормативним актом, а й його окремі статті протирічать одна одній, а вся ця ситуація протирічить здоровому глузду.

4. Мінрегіон, як профільне міністерство, видає дев'ятисторінкове роз'яснення до семисторінкового закону.

5. Оскільки це роз'яснення можна зрозуміти хіба що під промисловою дозою суміші коксу та ЛСД, та й те це буде лише ілюзією, керівництво Мінрегіону організовує через якусь шарагу "Роги та копита"... соррі - ТзОВ "Центр інформаціі" - платні семінари з роз'яснення суті цього "проривно-реформаторського" закону.

6. Одна з майданних ідіоток-грантожерок Танюша Бойко, яка лобіювала цей закон так, що аж зябра через дупу вивалювалися, здає всю мішпуху, бо її не взяли в долю Смайлик «smile»
Ну ну що я можу сказати...
БРАВО, ПРОСТО БРАВО !

Всі попередні очільники ЖКГ з віце-прем'єром Вілкулом дружно знімають капелюхи перед креативністю Революційно-Гідного міністра ЖКГ Зубка :)))

===
Вера Радченко
Ну где же уже ДНО??!!
Я думала, что после разъяснений на 9-ти страницах к закону 417 - глубже уже некуда....
Оказывается таки нет!!! Дна не видно....

Тетяна Бойко
‪#‎AНТИЛАПА‬. Не думала, що перший мій допис в антикорупційній групі "АНТИЛАПА" буде про Мінрегіон. Люди нові-старі схеми. Хтось скаже, що це дрібниці і дурниці порівняно з іншими справами, але кожне велике зло починається з маленького. За підписом заступника Міністра чиновникам розсилається запрошення на платний семінар ТзОВ "Центр інформації" щодо закону 417.

ЗІ. Я особисто та багато інших притомних людей доклали всіх можливих зусиль, аби завалити цей законопроект, але ганебно програли майданним реформаторам-бидлобабунам, які лише вчора злізли зі смереки, але, звісно ж, знано краще, ніж професіонали, розбираються в законотворчих тонкощах.