18.07.20

На чию вимогу авантюристку Ковалів взяли «на позицію» заступника голови Офісу президента?


Останні роки неформальним представником МВФ в Україні була Юлія Ковалів. Саме ця пані забезпечувала супровід та підтримку усіх «вимог» МВФ, закладених в меморандуми якраз руками цієї леді. Саме вона була основним локомотивом ідіотських та безглуздих реформ «ринку газу», «енергоринку», «незалежних наглядових рад», «незалежного регулятора», «ефективного власника», тощо. Саме ця авантюристка з команди Ложкіна-Байдена-Порошенка зробила все можливе для здійснення повного зовнішнього управління країною.

Переведення нашої країни під зовнішнє управління Ковалів сьогодні здійснює з «позиції» заступника голови Офісу президента Юлії. Проте форсовано займатися цим питанням вона почала у 2015 році одразу після призначення на посаду першого заступника Міністра економічного розвитку та торгівлі України, де вона відповідала за реформування корпоративного управління державних підприємств та інвестиційну політику. Ця реформа полягала у створенні контрольованих іноземцями наглядових рад на держпідприємствах, а «інвестиційна політика» означала створення в Україні сприятливих умов для міжнародної фінансової олігархії, яка сьогодні завдяки цій «реформі» разом з МВФ вже контролює майже всі сектори нашої економіки. Також на цій посаді вона здійснювала інший напрямок «реформи»: готувала до продажу тим же самим фінансовим спекулянтам державні підприємства.

Цікаво, що з моменту призначення на посаду заступника міністра економіки в 2015 і по сьогодні Ковалів щільно контролює НАК «Нафтогаз». Тоді вона перетягнула його «під себе» зі сфери управління Минтопенерго, а в 2016 році отримала посаду голови наглядової ради Нафтогазу. Сьогодні вона на посаді заступника голови наглядової ради.

Безсумнівно, що її перебування в наглядовій раді також було «вимогою МВФ» заради того щоб реформи в Нафтогазі, а точніше його повзуча приватизація, не припинялися. Цікаво, потрапляння цієї авантюристки «на позицію» заступника голови Офісу президента також відбулося на вимогу МВФ заради продовження «реформи»?

Читайте: Юлія Ковалів з близького оточення Зеленського потрапила у корупційний скандал, ДБР порушило кримінальну справу