21.11.21

У Європі та за її межами спалахнули протести проти карантинних обмежень

Десятки тисяч людей вийшли на марш і провели мітинг у Відні проти коронавірусних обмежень 20 листопада 2021

У Європі та за її межами спалахнули протести проти карантинних обмежень

В Німеччині 17.11.2021 лікар і депутат регіону Thuringian на ім'я Dr. Ute Bergner представила в місцевому парламенті та направила міністру здоров'я свіже дослідження надлишкової смертності, яку за її дорученням фахівці порівнювали в 16 федеральних землях.

Цитата:

"Співвідношення між надлишковою смертністю у федеральних землях та рівнем їх вакцинації зважене з відносною кількістю жителів становить .31. Ця цифра вражаюче висока. Вона мала б бути негативною, якби вакцинація знизила смертність. Але за розглянутий період (36-40 тижні 2021) бачимо, що чим вищий рівень вакцинації, тим вища надлишкова смертність. З огляду на майбутні політичні заходи, спрямовані на подолання вірусу, ця цифра викликає занепокоєння і потребує пояснення.."

Оригінал дослідження і відео доповіді депутатки німецькою тут:
https://reitschuster.de/post/bundeslaender-mit-hoher-impfquote-haben-hoechste-uebersterblichkeit/
Англомовний переклад дослідження: https://www.skirsch.com/covid/GermanAnalysis.pdf

Вражаюча єдність. Ніби одна редакція одного видання працює.

***

У кількох містах Австрії в суботу проходять протести проти локдауну і вакцинації, найбільш масштабною є акція у Відні. У столиці Австрії близько 40 тисяч людей вийшли на протести проти локдауну та обов'язкової вакцинації та пройшли маршем центром міста.

Протести проти обмежень у Роттердамі в п’ятницю ввечері переросли в жорсткі сутички з поліцією. Поліція у відповідь на дії демонстрантів застосувала зброю. Кілька людей були поранені, понад пів сотні – затримані.

Кілька тисяч людей взяли участь у суботу в протестних акціях проти коронавірусних обмежень у центрі Лондона.

У Парижі “жовті жилети” влаштували ходу з нагоди третьої річниці заснування руху. До них приєдналися противники впровадження санітарних перепусток. Акція переросла у заворушення та сутички з поліцією.

Десятки тисяч людей вийшли на вулиці Австралії в суботу, 20 листопада, протестуючи проти коронавірусних обмежень та вимог вакцинації від COVID. Протестувальники зібралися також у Сіднеї, Брісбені та інших містах. Банер в Сіднеї свідчив: “Моє життя – це не подарунок уряду, це дар від Бога“.

У зв’язку з акціями протесту, що продовжуються в Гваделупі, французький уряд ввів на своїй заморській території комендантську годину. Жителі Гваделупи вийшли на вулиці п’ять днів тому після оголошення про обов’язкову вакцинацію медичного персоналу та пожежників. Демонстранти підпалювали автомобілі та зводили палаючі барикади на вулицях, тоді як лікарі та пожежники на знак протесту залишили свої робочі місця.

Греція зобов'язала приватних лікарів працювати в COVID-лікарнях під загрозою в'язниці

***

КАК НАМ ПОБЕДИТЬ ПАНДЕМИЮ

Етапи вакцинації