09.11.21

Приріст смертності в Німеччині порівняно з минулим роком пов'язаний не з коронавірусом, а з вакцинацією

Науковці в Німеччині зараз вважають, що приріст смертності у липні, червні та в серпні на 7% у порівнянні з минулим роком пов'язаний не з коронавірусом, а з вакцинацією. Тому що у цей період не було захворюваності на Ковід. І далі це потрібно уточнювати.

За статистикою інститут Коха в Німеччині 47 відсотків померлих від коронавірусу були повністю щепленні. На сьогодні щеплених в Германії 66.8 % А смертність від коронавірусу у цьому році більше у 2 рази ніж у минулому. Ну ніяк не сходяться цифри, що в це все не вакциновані помирали. або невакциновані помирали по 2 рази.

У Німеччині тест на антитіла не визнаний офіційним на ознаку захворювання на Ковід. Тільки GKH тест (а в нього похибка до 30%) То яка справжня захворюваність на Ковід? Якщо перехворіли не в легкій формі і не побачили значить не хворіли.
Рік тому у Німеччині було заявлено, що як тільки будуть щеплені 60% то це дає повний колективний імунітет, тобто віртуальна 100% відсоткова вакцинація. 

Безплатне тестування на Ковід та та антитіла в Германії закінчилося? Чому? Або грошей немає. або безперспективність? (приклад у нас. Возила швидка між лікарнями три тести на ПЛР в одній лікарні позитивний, в двох негативний. Взяли в лікарню з негативним, виписали без означення як перехворілого на ковід.)

На сьогодні Німеччині 34 відсотків невакцинованих не хочуть щепитися. До них поступово переходять деякі вакциновані.

На сьогодні за деякими даними через 6 місяців вакцина втрачає до 80 % ефективності.
Тож далі побачимо. На фони цього, як виглядає примусова вакцинація в Україні. Не знаючи що робити вбирали тактику, а давайте всіх прищепимо і побачимо, що цього буде. Також виникає питання у розслідуванні чи смерть від вакцини . це також смерть від наслідків вакцини у вигляді інших хвороб викликаних нею? Така тактика приводить до нівелювання самої ідеї вакцинації, яка вважаю може бути необхідна і давати ефект, якщо будуть виконуватися норми вакцинації. Тупа вакцинація шкодить не тільки людині. але й самій ідеї вакцинації.