18.11.21

Пандемічно-шизофреничні хроніки 18 листопада 2021

Из всего происходящего можно сделать только один вывод: так называемые "вакцины против Covid" малоэффективны.



Украинский МОЗ перестал публиковать данные сколько за последние сутки проведено тестов и процент выявления коронавируса. Однако по-прежнему умерших от хронических болезней при наличии позитивного теста на коронавирус заносят в статистику "умерших от ковида". Поэтому получаются абсолютно недостоверные данные: за сутки выявлено около 18668 положительных тестов, при этом 769 человек якобы умерли от COVID-19. 4,1% умерших от числа положительных тестов - это явная и наглая ложь! которая затем звучит из каждого утюга. 

З 1 листопада 2021 року Національна служба здоров’я України (НСЗУ) платитиме за одну команду, яка надає допомогу пацієнтам з COVID-19 у стаціонарі медичного закладу, 634 330 гривень. Тариф зріс на 56,6 тис. грн. Про це повідомляє Урядовий портал. А як щодо інших хвороб?

В Україні випробують ще два препарати від COVID-19. Худоби у нас багато, чому би не випробувати.

МОЗ вирішило карати сімейних лікарів за низькі показники вакцинації. Лікарі не хочуть брехати своїм пацієнтам і відповідати за наслідки, навіщо їх карати?

Пациентов будут сразу госпитализировать: новый приказ МОН по лечению COVID-больных. Для статистики или чтобы работало правило: «У обласній інфекційній лікарні повинна бути саме велика летальність! Хворі повинні помирати тут!».

У Верховній раді сесійний тиждень. Чи не в кожному виступі депутати, особливо соросята і порошенківці, агітують за вакцинацію. Вони забувають що рівень довіри українців до ВР (станом на жовтень) складає лише 2%, тож кожний виступ депутатів українці сприймають як брехню.  

Носіння маски зменшує ризик захворювань на 53% – дослідження. Уже всего на 53%?? 

Кадрова криза в США змушує роботодавців йти на поступки людям, які відмовились вакцинуватись. В оголошеннях про роботу з'явився новий тренд - примітка "Щеплення не вимагаємо"

Потенциально более заразная разновидность дельта-штамма коронавируса AY.4.2, которую несколько недель назад "распиарили" в СМИ, реже приводит к развитию симптомов COVID-19, чем "классическая" дельта. Об этом говорится в выводах к исследованию Имперского колледжа Лондона.

"Білл Гейтс: пандемія Covid-19 завершиться до середини 2022 року".  Чи всім зрозуміло чому їх називає бізнесмен Білл Гейтс а не, наприклад, ВОЗ?

Майже на 10 000 людей більше, ніж зазвичай, померло у Великій Британії за останні чотири місяці від причин не пов’язаних з Covid, експерти закликали до термінового урядового розслідування.

Коронавирус в Израиле: около 5300 зараженных, 2,5% из них в тяжелом состоянии, 6 за сутки  умерли (нас. 9,2 млн чел, 67% вакц). В Палестинской автономии: за сутки выявлено более 250 заразившихся, трое больных COVID умерли (нас. 5,3 млн чел, 36% вакц).

60% всіх захворілих у світі зараз, знаходяться у вакцинованій Європі!

Самое вакцинированное государство Европы Ирландия (77% вакц.) вводит комендантский час

Бельгія повернула масковий режим та посилила COVID-обмеження (75% вакц.).

Спалах COVID-19: Чехія посилює карантин для невакцинованих.

Понад 65 тисяч випадків. У Німеччині другий день поспіль фіксують рекордну захворюваність на COVID-19 "Четвертая волна COVID-19 обрушилась на Германию со всей силой, Меркель" (70% вакц.) 

В Австрії - новий добовий максимум випадків COVID-19  (68% вакц.) 

Про нові обмеження для нещеплених оголосив уряд Греції (66% вакц.) після різкого збільшення кількості інфікованих коронавірусом в останні тижні.

В Южной Корее зафиксировали рекордный рост заболеваемости COVID (82% вакц.)

Глюкокортикостероїд дексаметазон, що застосовується при тяжкому перебігу Covid-19, допомагає чоловікам, але не є корисним для жінок. Дослідники з Університету Калгарі в Канаді з'ясували, що препарат, що використовується при тяжкій формі Covid-19, не є корисним для жінок через особливості імунної реакції. 

Действие двух доз вакцины Pfizer ослабевает независимо от вашего возраста — израильские ученые. Согласно новому израильскому исследованию, опубликованному в Nature Communications, у людей, вакцинированных двумя дозами вакцины от коронавируса Pfizer в январе и феврале, шанс заразиться вирусом в июле был на 51% выше, чем у тех, кто был вакцинирован на 2 месяца позже - в марте или апреле.

На Днепропетровщине за последние 2 недели количество выездов скорой помощи к пациентам с COVID-19 уменьшилось на 22% 

На Хмельниччині лікар позиватиметься до суду через не допуск до роботи без ковід-сертифікату