01.09.21

Як протистояти ковідобіссю і навчиться розпізнавати ковідобрехню - посібник з аналізу

Спочатку важливі висновки та факти які багато що допоможуть зрозуміти:

  • Точність тестів - 60%, причому вони не відрізняють Дельту від грипу та інших вірусів що спричиняють ГРВІ
  • Виробництво тестів - більш доходний бізнес ніж виробництво вакцин. 
  • Захворювання COVID-19 спричиняв уханьский штамм. Дельта спричиняє інше захворювання з іншими симптомами
  • Приховують що Дельта спричиняє не ковід, а іншу хворобу - ГРВІ яке схоже на звичайну застуду і не відбиває смак та нюх
  • Всі "експерти" знаходятся на зарплатах фармкомпаній і просувають їх інтереси.
  • "Експерти" не посилаються на професійні дослідження і вигадують все на ходу
  • Багатьом ЗМІ проплачено просування вакцинації.
  • Щодня з'являються авторитетні публікації про марність і шкідливість вакцинації - однак продажні ЗМІ ці тексти ігнорують.
  • Журналісти настільки деградували, що не розуміють різниці між коронавірусом і захворюванням ковід19
  • Летальні випадки, ускладнення і побочки від вакцин замовчуються, статистика за ними не ведеться
  • В Україні ніхто не знає скільки людей перехворіло на ковід (в тому числі безсимптомно) і має імунітет проти варіантів SARS-CoV-2  
  • Мінздрав не шукає методи лікування ковіду та підвищення імунітету громадян, а зайнятий лише небезпечними щепленнями 
  • Сорос через свій спекулятивний інфестфонд є співвласником фармгігантів і компанії виробника тестів. Тому мережа соросят-грантожерів в Україні поширює ковідобісся в інтересах його бізнесу
  • ВООЗ зовсім забрехалася і щотижня видає суперечливі рекомендації.
  • Ковідобісся і ковідобрехня розраховані на те що люди не вміють і не хочуть аналізувати інформацію

Аналіз свіжих заголовків новин:

Комаровский рассказал о специфике Дельта-штамма. Кто этот опасный аферист - иммунолог, эпидемиолог, инфекционист? Фармкомпании приплачивают всяким "экспертам на доверии" чтобы они продвигали их вакцины. 

Як це працює? Спочатку фармкомпанії розкрутили "ЛОМа" Комаровського, а потім використовують його "авторітет" для просування вакцинації (свого бізнесу), хоча він не фахівець в цій сфері.

Аферисти Комаровський-Голубовська-Радуцький-Кузін-Ляшко мають сісти за ґратами за поширення брехні в інтересах фармкомпаній і спричинення шкоди здоров'ю українських громадян!

Голубовская объяснила, в чем главное отличие вакцин Pfizer, Moderna, AstraZeneca и CoronaVac. Курва продажна, навіщо людям розбиратися в сортах лайна?? Це ти отримуєш комісію та відкоти від кількості доз - тому тобі це важливо.

COVID-19: в первой половине сентября Украина может покинуть зеленую зону - Минздрав. Минздрав уже пугал что покинет в мае, потом в июне, июле, потом в августе... знают сволочи что осенью будет традиционная вспышка ОРВИ и готовятся списать ее на коронавирус, тем более тесты не отличают дельту от гриппа и симптомы у них почти одинаковые... 

%25D0%2593%25D0%25BE%25D0%25BB%25D0%25BE%25D0%25B2%25D0%25BD%25D0%25B8%25D0%25B9%2B%25D1%2581%25D0%25B0%25D0%25BD%25D0%25BB%25D1%2596%25D0%25BA%25D0%25B0%25D1%2580%2B%25D0%259A%25D1%2583%25D0%25B7%25D1%2596%25D0%25BD%2B%25D1%2596%2B%25D0%25BC%25D1%2596%25D0%25BD%25D1%2596%25D1%2581%25D1%2582%25D1%2580%2B%25D0%259C%25D0%259E%25D0%2597%2B%25D0%259B%25D1%258F%25D1%2588%25D0%25BA%25D0%25BE.jpg

Вчені побоюються серйозних наслідків у вакцинованих через антитілозалежне посилення інфекції. Стосовно Дельти вакцина проти вуханьського вірусу діє так, що антитіла, посилюють інфекцію - зв’язуються з поверхнею вірусів, але не можуть їх нейтралізувати. Вони навпаки полегшують проникнення вірусу в клітини господаря, тим самим сприяючи його поширенню і розмноженню.

У Литві на тлі пандемії з'явилася нова професія — інспектор COVID-паспортів. Чекаємо появи COVID-поліції та COVID-трибуналів.

Украина получила почти 20 млн доз вакцины от COVID-19 с начала прививочной кампании. Через процедуру госзакупок? На какую сумму? Как проверить эти закупки вакциноаферистов?

«Вакцинований» Ізраїль встановив новий рекорд заражень - зафіксували майже 11 тисяч нових випадків COVID-19 - більше, ніж на піку третьої хвилі. Краща реклама проти вакцинації.

Люди з природним імунітетом до СOVID-19 у 6 разів рідше інфікуються штамом "Дельта", ніж вакциновані, — вчені

Медики выяснили, какого количества вакцины Pfizer достаточно для уже переболевших COVID-19. Где вы это выяснили, преступники, в Pfizer? Иммунитет уже переболевших ковидом в 1000 раз сильнее временного иммунитета от шмурдяка - об этом говорят все исследования.

Член правління ГО «Батьки за вакцинацію» інфекціоніст Надія Дребот: Після одужання від Covid-19 треба вакцинуватися. Дебілка, ви там домовтеся нарешті, бо навіть головний інфекціоніст Ольга Голубовська наполягає що у тих, хто перехворів на Covid, виробляється стійкий імунітет. Немає сумнівів, що це ГО утримують вакциноаферісти і також фінансують в ЗМІ висери цієї падлюки Дребот.

Ученые в ЮАР заявили о росте случаев заражения новым вариантом коронавируса C.1.2. Но "экспертам" уже точно известно что против него надо 5 раз вакцинироваться вакциной против уханьского штамма. 

Мер Івано-Франківська обіцяє звільняти співробітників міськвиконкому, які не вакцинувалися від коронавірусу без поважної причини. Изучи трудовое законодательство, придурок!!

На Вінниччині поширюється мутований штам коронавірусу "Дельта". Вінницькі журналісти-мутанти знають що "мутовані штами" сприймаються набагато страшніше ніж просто штами.

У Вінницькі області виявили ще 18 випадків штаму коронавірусу «Дельта». А інші випадки - це які штами?

Станом на 1 вересня у Вінницькій області підтвердили 72515 випадків коронавірусу. Порахуйте не за 2 останні роки, а від 1917 року - цифра буде ще більш лякаючою. Або від різдва Христова. Людство завжди живе з коронавірусами.

Хронический коронавирус приводит к депрессии и беспокойству: новое исследование. Вони своїм шмурдяком точно зроблять його хронічним і здається прагнуть цього.

Вакцини проти кору та правця можуть захистити від тяжкого перебігу Covid-19. Вдаються вже до брутальної брехні! Без будь яких досліджень та випробувань! Коліться усіма підряд вакцинами і частіше! Все одно цей шмурдяк ні від чого не допомагає, а Covid-19 вже рік як немає.

Чому можна захворіти на коронавірус після вакцинації – пояснює експертка. Всі "експерти" знаходятся на зарплатах фармкомпаній і просувають їх інтереси, навіть не читайте цю брехню, ы взагалы "експертів".

Коронавірус мутує у два рази швидше, ніж вважалося раніше. Експерти нагадують про завчасне тестування. "Експерти" постійно брешуть в інтересах фармбізнесу! Коронавіруси давно відомі, добре досліджені і давно відома швидкість їх мутацій. Але "експертам" фармкомпаній важливо продати більше тестів.

Дальнобойщики Австралии начали перегораживать основные автомагистрали против тирании локдаунов. Сегодня страйки дальнобойщиков начались и в Канаде.

Финляндия отменит социальную дистанцию в два метра

Китай висунув нову теорію походження коронавірусу. Сьому? Велика кількість версій свідчить про замітатння слідів.

Китайские ученые считают, что коронавирус попал в Китай из США и ЕС. Ученые США и ЕС  считают, что коронавирус пришел из Китая. А вы лохи, смотрите это шоу.

Женщина в Новой Зеландии умерла после прививки вакциной Pfizer

Євросоюз виключив США, Ізраїль і ще чотири країни із «безпечного списку» держав за захворюваністю на COVID-19

Японія зупинила використання вакцини Moderna після того, як у флаконах вчергове знайшли чужорідну речовину.

Філіппінські вчені стверджують, що кокосове масло може знищити коронавірус. Самогонка 100% знищує.  

Кількість заражень COVID-19 у світі перевищила 217 млн - університет Гопкінса. Проте "забувають" додати що за 2 роки із початку поширення вірусу, і що 80% цих заражень були безсимптомними. Ну і певна річ маніпулюють тим що вже рік немає COVID-19, а є ГРВЗ з іншими симптомами і летальністю. Брехуни і маніпулятори на зарплатах фармкомпаній.

Вакцина от коронавируса Moderna дает в два раза больше антител, чем Pfizer – исследование. Байдуже, бо ці вакцини розроблялися проти вуханського штаму і відповідно проти хвороби СOVID-19, яких вже немає. Тепер ці сорти шмурдяка можна використовувати проти кору та правця - все одно марна справа. До речі Moderna в Україні досі не зареєстрована і за летальні випадки та ускладнення що сталися через цей шмурдяк ніхто відповідальності не нестиме.

У ПАР виявили новий варіант коронавірусу. Ну і х*й з ним, в світі безліч видів та варіантів коронавірусів і мільйони вірусів, багато з них патогенні.

В Израиле появится абонемент на экспресс-анализы на COVID-19. Тесты - это суперперспективный вид бизнеса, скоро нас заставят тестироваться раз в три дня.

Штамм Дельта добрался уже до 170 стран мира. І що? Хіба він небезпечніший ніж грип, яким в період епідемій хворіють більше 10% населення?

Усіх 70 дітей, що захворіли на COVID-19 у дитячому центрі "Молода гвардія", забрали додому, а в закладі провели дезінфекцію. Про таке Суспільному повідомив головний санітарний лікар Одеської області Віталій Гончаров. 25 серпня у 30 вихованців та трьох вожатих дитячого центру "Молода гвардія", які отримали позитивний ПЛР-тест на COVID-19, київська лабораторія підтвердила інфікування Дельта-штамом коронавірусу. Якась повна маячня! 33 людини мали штам Дельта, а інші що??? І всіх тут же відпустили по домах! А в Одесі не можуть визначити чим захворіли - грипом чи Дельтою!!

План з вакцинації на Запоріжжі виконується на третину. Який може бути "план" з добровільної вакцинації?? Хто його встановив для України?

Заболеваемость коронавирусом увеличивается на 22% в неделю, – НАН. Яким таким "коронавірусом", дебіли? Вуханьським? SARS-CoV-1? Дельтою? Гамою? Південноафриканським? HKU1? Luchacovirus? Дебіли, їх сорок видів, як ви можете щось писати якщо ви Дельту від грипа відрізнити не можете??

Як і раніше немає достовірної статистики за летальними випадками від ковід. Від чого саме вмирають? Що значить "померти від ковід"? Що значить безпосередньо "від коронавірусу"???
Він поселяється в дихальних шляхах - і тільки це є причиною смерті? І тільки такі випадки фіксуються?
Чи від всіх інших причин - зупинка серця, високий тиск, враження органів дихання, відривання тромбів, імунні порушення, ниркова недостатність, діабет, деменція, пневмонія, кишкові інфекції, попередні патології...

Запомните один из основных выводов, подтвержденный многократно: Если у вас после введения шмурдяка случатся осложнения, побочки или не дай бог летальный исход - все эти Комаровские, Голубовские, Радуцкие, Кузины, Дреботы, Ляшки и прочая мразь дружно скажут что вакцина здесь ни при чем и ничем вам не помогут!

Читайте також:  Новини вакциноафери. Казка про китайця, який з'їв кажана і ледь не погубив людство, триває