21.12.20

Соцмережі вразило нове яскраве фото Третьякової

 Соцмережі сколихнуло нове фото скандальної соросятини Галини Третьякової


Ось що пишуть під цим фото в фейсбук про слугу народу - соросятину Галину Третьякову, яка хоче в боржників за комуналку забирати квартири, заборонити їм виїзд за кордон і водіння авто.

"Як може така свиня, більше схожа на свиноматку, а не на жінку, таке ничтожество визначати, як нам жити? Воно свинориле навіть немає характеру змінити свій фізичний стан і вивести себе із цього тваринного виду. Куди вже їй мати розум, волю і талант займатись законотворчистю в такій запущеній країні? Воно відригує якусь ненависть до українців. Постійно хоче іх принизити, прижучити, обдерти - хоче відігратись за свою нікчемність і відімститись нам за своі життєві невдачі за свою свинорилість, некрасивість, за запливші салом мізки і за свій тупізм. І таки да, мова навіть не в її вазі, мова в моральності і бездуховності - якщо хтось не знає, які вона антинародні закони пропонує, то загугліть, зрозумієте, що її моральний стан ще страшніший за зовнішній".
Нагадаємо, соросівська сатаністка Третьякова виступила за легалізацію проституції і пропонує стерілізувати безробітних, людей без вищої освіти і тих хто хоче отримувати соціальну допомогу - щоб вони "не народжували дітей низької якості". Вона намагається  позбавити українців трудових і соціальних прав, збирається ліквідувати державний Пенсійний фонд, забрати майно профспілок і підвищити пенсійний вік.
 
До обрання  народним депутатом Третьякова очолювала фінансовану Соросом громадську  організацію «Інститут громадянських свобод» - Civil liberties. В своїй депутатський діяльності керується настановами Сороса, який прагне ввести гомодиктатуру щоб зруйнувати інститут сім'ї і обмежити чисельність населення у світі.