01.11.20

Запроданець Медведчука Михайло Чаплига (Михаил Чаплыга, Миха Чаплыга)

Михайло Чаплига (Михаил Чаплыга, Миха Чаплыга
Так званий “політичний експерт” Михайло Чаплига отримує зарплату у Медведчука

Звичайний заробітчанин. Підспівує тим, хто платить, корчить з себе правозахисника, а насправді дешева шістка. Такого лайна навалом на медведчуковських-мураєвських-пінчуковських-коломойських тб-каналах. Найбільш обурює те, що ми самі сплачуємо безбідне існування цієї шобли пиздоболів.

Називає себе "анархистом", а також "політологом", хоча він ніколи політологію не вивчав і не має наукових праць, в експертному та науковому середовищі його також не сприймають як "політолога". НІКОЛИ жодний його прогноз не відбувся. Інколи його називають "політичним активістом" або "блогером".

Читайте також: Слуга Медведчука - Миха Чаплыга

За всіма ознаками - шизофренік. Часто на ефірах він починає битися в конвульсіях, а в куточках рота у нього тече слина.

В 2019 намагався встромитися в список Батьківщини в ВР, просив про це Юлю Тимошенко. До виборів 2019 року воно позиціонувало себе прихильником ЮВТ, але після того, як Коломойський з Порошенком натягнули сивочолому друге місце за допомогою фальсифікацій, різко змінило орієнтацію. 

За завданням Медведчука намагався створити під нього і на його гроші "незалежну профспілку", навіть придумав собі посаду "директор Інституту профспілкового розвитку" (інколи "профспілкового руху"), проте був посланий людьми дуже далеко - таким чином ця ідея померла.

телеканали, наш,112,чмо, Медведчук, дегенерати , Михайло Чаплига, Михаил Чаплыга, Миха Чаплыга, запроданці, курви,дауни,шизоїди,дебілоїди, анархист, агенти Росії, капітулянти, рашисти, українофоби