28.08.20

Пиздорота Сніжана Єгорова цинічно обізвала українських воїнів селюками: «Повилазили, рагулі…».

сніжана єгорова
Пиздорота Сніжана

Пиздорота Сніжана Єгорова зробила скандальну заяву про Євромайдан - "В наметах на Майдані робили aбopти жінкам, які обслуговували мужчин, що приїхали звідусіль".

Пиздорота Сніжана не стримувала себе у висловленнях, називаючи бійців «рагулями і селюками», в чиїх діях і «готовності помирати», вона вбачає «високу суїцидальну готовність»:
«Все, що пропонується останнім, постмайданним часом, наприклад, мене абсолютно не влаштовує. Мені не подобаються ці герої, ці рагулі, які повилазили незрозуміло звідки. Селюки, які розмовляють суржиком. І готові своє життя покласти... Своє життя, яке? Життя, яке собою нічого не представляє», - сказала пиздорота Єгорова в ефірі програми «ПрямоTalk».

«Вони просто готові пожертвувати своїм життям. Так, це подвиг, можливо. Може бути, це висока суїцидальна готовність. Коли людина не бачить перспектив у своєму житті і це життя не представляє для неї цінність».

Також пиздорота Єгорова назвала Майдан "кривавим бенкетом" і "корпоративчиком на всю країну". Крім того пиздорота зазначила, що Майдан в Україні був організований, щоб збагатитися.

Співачка Анастасія Приходько заявила у відповідь, що "навіть дно виглядає гарніше, ніж Єгорова". 

«Сніжана Єгорова – чиста нацистка, яка транслює ненависть до українського народу. Такі люди мають відповідати, бо це злочин», - цей коментар належить журналістці Тетяні Микитенко. 

Пиздорота українофобка Сніжана Єгорова
Пиздорота українофобка Сніжана Єгорова

Народилася скандальна Єгорова 23 лютого 1972 року в місті Нова Каховка (Херсонська область). Після закінчення школи ця потвора переїхала до Києва, де в подальшому працювала ротом - ведучою на телебаченні.