22.01.20

Дегенератка Підласа

Дегенерат - людина з ознаками фізичного або психічного виродження, дегенерації; вирожденець з психічними відхиленнями, обумовленими несприятливими спадковими факторами. Виродок, вилупок.

Одними з ознак дегенерації є неправильне прорізування зубів; утруднення в ходьбі і в становленні координації; повільний розвиток мови, ехолалії, заїкання, шепелявість, аграмматизма, ослаблення перцепції; гострі гарячкові стани з конвульсіями; несподівані реакції при незначних хворобах; аномалію характеру і морального почуття; нав'язливі стани і вразливість.

Дегенератка Роксолана Підласа

Перша стадія дегенерації - статеві збочення, як видима частина айсберга, відразу звертала на себе увагу і примушувала виробляти до неї ставлення, як до великої небезпеки, покарання за гріхи тощо.

Читайте также: Дегенератку Пидласу заметили с сумочкой Dolce & Gabbana

"Слуга народу" дегенератка Роксолана Підласа відзначилася в корупції. Проти неї висунуті звинувачення в лобіюванні інтересів виробників касових апаратів.

Йдеться про ініціативу щодо кешбеку і РРО, яка зобов'язує всіх підприємців встановлювати касові апарати. Це вдарило по гаманцю ФОП на сотні тисяч гривень. Експерти говорили, що це в першу чергу знищує малий бізнес через посилену фіскалізацію.

Дегенератка Підласа була розробником таких ініціатив, при тому, що раніше отримала півмільйона гривень від розробника програмного забезпечення для касових апаратів. Це відображено в її декларації.

Дегенерати - особи з ознаками психічної дегенерації (виродження), що виявляється в спадково обумовленій дисгармонії особистості. Термін застарілий, в даний час дегенерати відносяться до психопатів різних кіл. У французькій психіатрії розрізняють дегенератів вищих, що володіють будь-якою, часто односторонньою, обдарованістю, і нижчих, примітивних в інтелектуальному відношенні, позбавлених будь-яких здібностей, але що мають, як і перші, моральні хиби. Вважалося, що дегенерати схильні до дегенеративних психозів.

Уже кілька тисяч років правлячі на нашій планеті сатаністи і їх "господарі" вельми ефективно використовують дегенератів для руйнування людського суспільства і для управління ним. Виробництво потрібного для цієї кількості дегенератів здійснюється за допомогою спеціально створених для цього релігій, сексуальних революцій і інших методів.

Дегенерація - розумове, соціально-культурне або біологічне виродження в ланцюзі людських поколінь, що характеризується фізіолого-морфологічними аномаліями, розумовою слабкістю, психічними збоченнями і схильністю до антигромадських вчинків, що виникає як результат несприятливих соціальних чи природних умов.