20.07.16

Ігор Смілянський - відсутність програми дій, некомпетентність і нерозуміння проблем "Укрпошти"

Голова "Укрпошти" ввів на держпідприємстві цензуру

Можливо, він боїться, що стане відомо про його нездатність управляти підприємством, про відсутність програми дій, про його некомпетентність і нерозуміння проблем "Укрпошти" і про його старі зв'язки й махінації. Плюс до всього, Смілянський не має досвіду роботи на керівних посадах, жодного дня не керував підприємством й ніколи не мав стосунку до пошти. 
На першій зустрічі з керівництвом підприємства Смілянський обіцяв зміни в роботі підприємства.
"Я вам покажу як треба працювати! Уже через три місяці я запущу послугу "Доставка посилок Україною за три дні з поверненням оплати в разі затримки", - розповідав на зустрічі Смілянський.
Насправді, нічого не зроблено. А це говорить про те, що обіцянки він виконувати не вміє і не хоче. І, судячи з таких заяв, не зовсім розуміє, як працює пошта. Тепер Смілянський боїться того, що надбанням громадськості стане його реальна трудова біографія, з якої чітко видно повну відсутність у нього виробничого управлінського досвіду. Бояться цього й ті, хто затіяв аферу з його призначенням і космічними комісійними кадровому агентству.
"Цим наказом Смілянський просто показав свою некомпетентність у роботі. Громадськості стао зрозуміло, що він не знає, що слід робити і як керувати. А про пошту він нічого абсолютно не знає", - кажуть представники Союзу поштовиків.
http://znaj.ua/news/regions/53020/ukrposhtu-gotuyut-do-ekstrenoyi-privatizaciyi.html