12.11.19

Президент перебуває у «інформаційній капсулі»

Богдан
Андрій Богдан

Андрій Богдан у інтерв’ю Українській правді сказав важливі слова про Зеленського: «Він стомився… Втома від негативу. Тому що дуже багато негативу на нас виливається із засобів масової інформації – він це дуже болісно сприймає. Раджу Зеленському не читати Фейсбук та інтернет, бо там викривлена інформація і суспільство не так усвідомлює ті чи інші наші дії».

Тобто Богдан зізнався, що він намагається посадити Зеленського в «інформаційну капсулу». Щоб інформацію він отримував виключно з рук оточення. Відфільтровану, маніпульовану, програмуючу на певне мислення. Ось така «інформаційна бульбашка» - це найбільша проблема кожного президента. У підсумку якої він втрачає зв'язок з реальністю і закономірно втрачає посаду. Бо саме за межами цієї бульбашки відбувається найважливіше.

Коломойський переслідує свої інтереси у відносинах з США та Росією. Лобіює своїх людей та бізнес-інтереси. Тим часом, Коломойського, Богдана та Авакова намагаються зробити токсичними міжнародні сили. А Зеленський на цьому фоні інформаційно та політично втрачає будь-який контроль. Губиться. Тому виникає логічно питання: В президента брак інформації? В нього нема реального впливу на ситуацію? Чи нема бажання на ситуацію впливати?

Читайте також: Безопасность - афоризмы, высказывания, цитаты