21.10.21

Вакцинація що відбувається зараз, це небезпечний експеримент, бо порушені всі наукові, медичні та юридичні норми та процедури


1. Вакцинація - це профілактичний метод, а не терапевтичний, тобто вона не лікує. Вона допустима лише у випадку, коли людина здорова. Тобто вона протипоказана для хворих з гострими та хронічними патологіми у стані загострення, інакше імунна система не дасть правильної відповіді на вакцинацію. 

2. Те, що відбувається зараз, це не вакцинація, а експеримент, бо порушені всі наукові, медичні та юридичні норми та процедури:
- Не проведено достатньо наукових дослідів.
- Не враховується імунний статус людини.
- Не оцінюється стан імунної системи після введення першої дози вакцини.
- Вакцину вводять у випадках, коли людина вже перехворіла.
- Вакцину вводять, коли у людини є антитіла до даного збудника.

3. Науковий підхід - це не просто сам факт введення вакцини, тобто щеплення, а це факт серйозної підготовки людини з оцінюванням усіх ризиків, а вже потім проведення багаторпзової процедури щеплення:

- Оцінка здоров‘я. Якщо є алергії, аутоімунні хвороби, імунодефіцит …, то вакцинація протипоказана.
- Якщо після першого етапу пройде час і все добре, тобто ніяких ускладнень немає, то йде допуск до другого етапу вакцинацї..,
- Треба досліджувати імунітет саме у напрямку конкретного захворювання, від якого проводять щеплення.
- Якщо цей імунітет є, то вакцинація протипоказана, бо інакше настануть негативні наслідки.

4. Вакцинація не є безпечним засобом профілактики. Наука стверджує, що будь-яка вакцина може бути смертельно небезпечною. Є научна статистика стосовно того, скільки дітей та дорослих помре на тисячу, десять чи сто тисяч від конкретної вакцини. Медицина йде на цю смертність, тому що вважає, що у великих масштабах користі від щеплення більше, ніж шкоди. Наука наперед не може прорахувати конкретну людину, яка загине від процедури щеплення, і не може обчислити всі ризики.

Отже, вакцинацію неможна вважати та розглядати, як обов‘язковий, поголовний і, тим більше, примусовий метод профілактики.

Треба проводити повномасштабне інформування населення про те, що відбувається з організмом людини від самого захворювання і які наслідки можливі від щеплення. Потрібно широка дискусія між тими, хто «За» і «Проти». Саме научна дискусія.
Вірусологи, епідеміологи медики будуть вирішувати своє, а соціологи і економісти будуть доводити свої аргументи на користь соціальних блокад чи потребу у їх відміні.
Якщо враховувати міжнародне законодавство та законодавство більшості країн, то все, що відбувається, це антиконституційні процеси та злочини проти людей, бо наявний насильницький метод впливу на суспільство, через відрізання людей від системи забезпечення.

Процес може стати неконтрольованим і ніякі обмеження не зупинять натовп.
Коли колективне підсвідоме вийде погуляти центральними вулицями велик місць та столиць, то ніякі водомети розлючений натовп не зупинять і всі, кому «знесе дах», зайдуть до будь-яких гіпермаркетів і закладів, і, звичайно, візьмуть все, що захочуть.
Ключові інстинкти: стадний, харчовий, виживання, сексуальний… 

Отже, якщо будуть найгірші сценарії, то люди будуть об‘єднуватись, щоб роздобути їжу та вижити, а до «груповухи» справа може не дійти, бо альфа-самці лідери встановлять інший порядок речей у системі…

Володимир Цвелих