25.03.21

В Україні відбувається дегуманізація соросят

Суперечки щодо «соросят»,
як кислота роз’їдають дискурс
про суверенність України.
Олег Саакян, професійний активіст.

Грантожер-соросьонок Олег Саакян очолює грантожерську структуру Єдиний координаційний центр «Донбас» (до речі, слово «Донбас» є елементом пропаганди РФ). Але соросьонку дуже некомфортно, що соросят і в Україні і скрізь в світі цілком логічно вважають іноземними агентами і лобістами міжнародних спекулянтів. Всі знають, що соросятня - це представники п'ятої колони, які під виглядом "демократичних перетворень і проведення реформ" займаються підривом державних устоїв в Україні в інтересах і на кошти зарубіжних структур.

Олег Саакян
Олег Саакян

Заради збереження суверенності України соросьонок Олег Саакян вирішив пояснити нерозумним туземцям-українцям всю правду про соросят. Щоправда це він зробив за допомогою фірмових соросятних пропагандистських засобів - маніпуляцій, брехні, перекручень та вигадок.

На грантовому сайті «Україна Молода» в статті під гучною назвою "Росія ховає антиукраїнську діяльність за дискусією про «соросят»" (з того часу як РФ підкинула українцям дискусію про «соросят», вони перестали  здогадуватися про антиукраїнську діяльність РФ) соросьонок Саакян пише:

«Навіть зменшувальне означення «соросята» так обрано, щоб дегуманізувати й принизити в очах суспільства активістів, котрі орієнтовані на демократичні зміни. Це спроба всіх, хто професійно займається реформами в Україні за підтримки західних фондів, перетворити реальних активістів у «викритих соросят», це класичний прийом ще радянської пропаганди. Сама операція формує суспільний скепсис щодо реформ в Україні».

Бачите, так хитро росіяни обрали означення «соросята», що всі "орієнтовані" на "демократичні зміни" професійні активісти-грантожери тепер дегуманізовані й приніжені в очах суспільства! Їх так довго орієнтував фінансовий спекулянт Сорос, платив їм за правильну орієнтацію гроші, а підступні росіяни бах! - і їх дегуманізували! А вони ж реальні активісти, професійні! Не прості якісь аматори! І взяли їх агресори і опустили до «викритих соросят»! І це класичний прийом ще радянської пропаганди! Це ж прийом "міністра пропаганди СРСР" Іллі Еренбурга, як скажімо щодо 28 панфилівців або "Молодої гвардії"!  

Який жах, ця масштабна спецоперація російських спецслужб формує суспільний скепсис щодо реформ в Україні! Бо ж всі знають, що реальні реформи роблять реальні активісти! А тепер, коли реальних активістів дегуманізували і обізвали «соросятами» - у українців з'явився скепсис! І тепер вони не вірять професійним активістам у тому що в Україні такі гарні реформи!

«Таким чином, в очах адептів російської пропаганди в Україні легалізується вплив самої Російської федерації, штучний дискурс про «соросят» сам по собі є елементом російського впливу. Нав’язаний російською пропагандою діалог про «соросят» насправді покликаний витіснити дискурс про російський вплив в Україні і навіть нібито виправдати його в очах частини суспільства. Але ключова загроза в тому, що суперечки щодо «соросят», як кислота роз’їдають  дискурс про суверенність України, нам нав’язали пошук «соросят» замість аналізу й оцінки зміцнення української суверенності»,
- попередив професійний борець за демократію.

І ось найголовніший висновок - через хитро обране росіянами означення «соросята» легалізується вплив РФ! Тому що замість діалогу про російський вплив в Україні, всі шукають «соросят»! А в очах адептів російської пропаганди й поготів світиться штучний дискурс про «соросят»!

Але ключова загроза Україні в тому, що суперечки щодо «соросят», як кислота роз’їдають дискурс про суверенність України!! Суперечки щодо «соросят» майже роз’їли дискурс і загрожують українській суверенності, попереджає реальний активіст. 

Російська пропаганда штучно втілює в українське суспільство дискурс про «соросят», мовляв, зовнішнє управління Україною відбувається через них,
- стверджує Олег Саакян.

Зрозуміли? Російська пропаганда штучно втілює в українське суспільство дискурс про «соросят», щоб ви вважали, що зовнішнє управління Україною відбувається через них, - застерегають українців ті, хто професійно займається реформами в Україні за підтримки західних фондів. Тобто соросят намагаються штучно звинуватити в тому що вони є елементами зовнішнього управління, а вони насправді не мають до зовнішнього управління стосунку!

Отже, означення «соросята» є ключовою загрозою українській суверенності! 

Українці, не втягуйтеся в суперечки щодо «соросят»!  


______ Цитати:

«Зневажливе слово «соросята» нині стало частиною лексикону низки ЗМІ в Україні, багатьох дописувачів у соціальних мережах, а також окремих депутатів Верховної Ради. Українців здебільшого лякають, що ці «соросята» «все вкрадуть» і завдадуть невиправної шкоди державі аж до її руйнації, при цьому не особливо пояснюючи хто це такі». (Радіо Свобода)

«Соросята, они же компрадорская буржуазия - это, в понимании авторов термина, такие злые люди, которые играют на руку интернациональному капиталу. То есть зарубежным бизнесменам. В противовес капиталу национальному, то есть местному. Это представляется как сотрудничество с империалистами против патриотов». (LIGA.net) 

«Соросятами» називають професійних активістів, що обстоюють ліберальні цінності, а кошти на свою діяльність отримують не лише від Сороса, а також від інших західних донорів. Тому часто в обігу звучить ще слово «грантоїди», яке більш відоме в Україні». (Главком)